2777
2789

من خودمو بیمه مشاغل آزاد کردم

شغلمم قنادم

بدون شغلم میشه این بیمه رو کرد

بعرش میتونی تکمیلی هم خودتو بیمه کنی با همین بیمه پایه ی مشاغد اطاد که مال تامین اجتماعیه

ولی یکم هزینش بالاست

من ۱۵۰۰ میریزم ماهیانه فقط تامین اجتماعی ساده

خدایا ممنونم که با وجود بارداری پرخطرم علی کوچولومو سلامت دادی بغلم."گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله بیمه تکمیلی به دوصورت گروهی و انفرادی وجود داره 

گروهی که اکثرا از طرف ادارات و شرکت ها بدری کارکنانشون انجام‌میشه انفرادی هم خود فرد میتونه تقاضا بده سقف بیمه ها هم فرق داره هر چقدر حق بیمه ای که پرداخت میکنید بیشتر باشه از سقف بیمه بالاتری برخوردار میشید 

من خودمو بیمه مشاغل آزاد کردمشغلمم قنادمبدون شغلم میشه این بیمه رو کردبعرش میتونی تکمیلی هم خودتو بی ...

حالا اگه بخوای تکمیلی هم بکنی از بیمه ایران یا هر بیمه ی دیگه ای باید بجز این ۱۵۰۰ مبلغ دیگه ای بدی به بیمه تکمیلی.فک کنم از ۸۰۰ تومن شروع بشه پایه اش 

خدایا ممنونم که با وجود بارداری پرخطرم علی کوچولومو سلامت دادی بغلم."گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.

اگه بیمه باشی میتونی تکمیلی بکنی

اگه تامین باشم میتونم تکیملی هم بگیرم ؟ کدوم بیمه های تکمیلی میشه انفرادی گرفت؟ 

چقدر پول میخواد

از چی می‌ترسی؟ تو شب های زیادی رو بدون این که پدر مادرت یا کسی چیزی بدونن گذروندی ...  
بله بیمه تکمیلی به دوصورت گروهی و انفرادی وجود داره گروهی که اکثرا از طرف ادارات و شرکت ها بدری کارک ...

برای کدوم بیمه های تکمیلی انفرادی هم میشه گرفت؟

مثلا برای بیماری های سخت و جراحی اینا چقدر باید پول بدیم بیمه؟

از چی می‌ترسی؟ تو شب های زیادی رو بدون این که پدر مادرت یا کسی چیزی بدونن گذروندی ...  
حالا اگه بخوای تکمیلی هم بکنی از بیمه ایران یا هر بیمه ی دیگه ای باید بجز این ۱۵۰۰ مبلغ دیگه ای بدی ...

اگه بیمه تامین اجتماعی باشیم بخوایم خودمونو بیمه تکمیلی کنیم چی

برای کدوم بیمه های تکمیلی انفرادی هم میشه گرفت؟مثلا برای بیماری های سخت و جراحی اینا چقدر باید پول ب ...

همه ی بیمه ها بیمه انفرادی دارن 

بیمه های گروهی گرفتنشون راحت تره ولی شنیدم بیمه های انفرادی یکم سخت تره 

انگار متوجه بشن که مریضی و جراحی در پیش دارید که باید هزینه زیادی پرداخت کنن از بیمه کردن سر باز میزنن 

سقف بیمه به خودتون بستگی داره هر چقدر حق بیمه ای که شما پرداخت میکنید بیشتر باشه سقف تعهدات بیمه هم‌بالاتر میره برای عمل های جراحی و خدماتی که ارایه میشه براتون 

مثلا حق بیمه بیشتر بدید خدمات دندان‌پزشکی رو هم تا حدودی شامل میشه حق بیمه های کمتر خدمات دندان‌پزشکی نداره  یا سقف نامحدود دارن که تا مبلع های خیلی بالا هم پرداخت میکنن ولی در عوض شما هم‌باید حق بیمه ی بیشتری  پرداخت کنید 

به بیمه ها زنگ بزنید شرایط بیمه ی انفرادی و حق بیمه ها رو سوال کنید 

اگه بیمه تامین اجتماعی باشیم بخوایم خودمونو بیمه تکمیلی کنیم چی

بصورت انفرادی خودتو تو بیمه ایران تکمیلی کن

فک کنم از ۷۰۰ تا ۸۰۰ شروع قیمتشه