2777
2789
عنوان

شوهرم بهم محبت نمی کنه

652 بازدید | 52 پست

پارسال خیانت کرد من اول بهش هشدار دادم واون توجهی نکرد ‌‌خانوادش رو درجریان قراردادم شاکی شده چرا اینکارو کردی و همش اذیت و بی محلی می کنی بخدا بریدم خداهم منو یادش رفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افسردگی گرفتم . ردم به خیالی اما آدم زنده محبت نمیخاد تو شهر غریب تازه با مادر لعنتی اش هم تو یه ساخ ...

چقدر بده زندگی با مادرشوهر خدا بهت صبر بده 

خودتو بیشتر از این حرفا دوس داشته باش محبت کرد وظیفشه نکرد فکر کن وجود نداره اصلا فکر کن مجردی 

به چی علاقه داری برو سمت همون کار مثلا مطالعه کن خیلی تاثیر گذاره 

بالاخره که خونه میاد همیشه که نمیتونه بیرون باشه وقتی اومد غافلگیرش کن وقتی خونه نیست واسش پیامای مح ...

عزیزم بهش میگم باهم رابطه داشته باش میگه تو هرزه ای همش فکرت تو این چیزاست محبت بش میکنم مگه برو خوشم ازت نمیاد برا من عشو نیا لباس خوب می پوسم عطر میزنم آرایش ملایم دارم می رم استقبالش بعد چند روز اومده خونه میزنه تووسرم خاااک تو سرت کنن که فقط بفکر قر وفری

بخدا فقط بخاطر بچم موندم خستم خسته تر از آن که بگویم به چه علت

دورت بگردم مامان جان

عزیزم اروم باش

مرسی که پناه بچتی عزیزم

سعی کن باهاش حرف بزنی خیلی خیلی 

خسته نشو دست نکش قربونت

میدونم میفهممت بخدا میدونم 

ولی تلاشتو بکن 

ترمیم کن رابطتو از نو بساز 

ساختی خراب شد دوباره درستش کن 

خیلی قوی که موندی 

پس باز بمون ادامه بده