2777
2789
عنوان

پسر شناس ها بیان

53 بازدید | 3 پست

دیدید که الان معمولا بعضا دختر خانما برای جلب توجه از ظواهر استفاده میکنن

خودنمایی چهره و اندام 

خواستم ببینم اگر رفتار ما خاص و منحصر به فرد باشه و نوع جلب توجه ما به نحوی دیگه باشه چقدر تاثیرگذاره؟

ادما این تفاوت رو تا چه حد درک میکنن؟آیا زمانی میرسه که اخلاقیات برای یه پسر بیشتر از ظواهر ارزش داشته باشه؟

🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫                               اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم

بنطرم اگ من پسر بودم این کسایی که لبارو کردن بادکنک اصلا انتخاب نمیکزدم یا اینایی که ژل میزنن روی گونه یا خیلی دیگشون فقط اونایی که با حجاب خوب هستن انتخاب میکردم ن اینایی که همه چیزشون پیداس جلوی ملت 

هیچ پسری اینجور دختری رو نمیخواد 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنطرم اگ من پسر بودم این کسایی که لبارو کردن بادکنک اصلا انتخاب نمیکزدم یا اینایی که ژل میزنن روی گو ...

اوهوم درسته

حتی اگه زیبابشن هم نمیخوایدشون؟

ولی امروزه همه دنبال ظواهرن

متاسفانه کسی به اخلاقیات توجهی نداره کسی به خاص بودن رفتار و به قولی خوش قلب بودن ومهربون بودن توجهی نداره

🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫                               اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم