2777
2789

یا قدبلند تپل یا قد بلند لاغر یا چی؟

🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫                               اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لاغر قد بلند شاید از ریزه میزه استقبال کنه ولی درشت هیکل باشه متوسط معمولا دیدم با همن

حالا چیزیه که من اکثرا دیدم ولی استثنا هم هست 

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد

آره  چرا که نه خود من همسرم قدش کوتاه اما عاشقشم  امشب عروسی بودیم  بنده خدا عروس زیبا نبود همه میگفتن  این دختر چیه دوماد رفته گرفته در صورتی که خودش قد بلند وخوشتیپ وزیبا  منم گفتم عشق زشت وزیبا نمیشناسه اون دختر به قول اونا زشت هم خدایی داره واقعا داماد خیلی به دلم نشست دمش گرم همچین مردایی واقعا کم پیدا میشه که عشق براشون مهم باشه نه زیبایی وقد قواره 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
بستگی به ادمش داره اگه فرد خاصی مدنظرته ازش مستقیم بپرس چرا خودتو عذاب میدی

اره فرد خاصی مد نظرمه ولی نمیشه مستقیم پرسید😂

🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫                               اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم

آره چرا که نه خود من همسرم قدش کوتاه اما عاشقشم امشب عروسی بودیم بنده خدا عروس زیبا نبود همه میگف ...

ممنون از نظر خوبتون

من فرد خاصی مدنظرم هست که قد بلندو درشت هیکله

من قد متوسط و ظریف 

خواستم ببینم احتمالش چقدره که ایشون از شخص من خوششون بیاد اگر بخوایم ملاک رو روی چنین ظواهری هم بگذاریم، ممنون میشم نظرتونو بگید🙏

ممنون از نظر خوبتونمن فرد خاصی مدنظرم هست که قد بلندو درشت هیکلهمن قد متوسط و ظریف خواستم ببینم احتم ...

دقیقا ۵۰ ۵۰ ست وانشالله که به خواستتون برسین 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .