2777
2789
عنوان

بیا بگو چرا تا الان بیداری 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 19 پست

عزیزم ان شالا خداکمکت کنه.

من فکر کنکور بچم خواب ازسرم پرونده تاشنبه نمیدونم چیکار کنم دل تودلم نیست خیلی زحمت کشید ان شالله نتیجه زحماتشو ببینه همش براش دعا میکنم.فقط همین کار ازم‌برمیاد

منم قسط زیاد دارم غصه نخور خدابزرگه تازیر بار قسط نریم رشد نمیکنیم

بحث بیخود کرد گرفت خوابید ولی دلم شکسته من هیچ تقصیری نداشتم ولی چرا و پرت هاشو گفت خوابید منم یاکریه میکنم با غصه میخورم

این دنیا به چه درد میخوره همش عذاب و عذاب اون دنیا هم باید بکشیم 

خسته ام خیلی هسته اندازه تمام عمرم خسته ام به خودکشی فکر میکنم ولی دلم برای اطرافیانم میسوزه راه برگشت هم ندارم وگرنه یک لحظه هم نمیموندم دلم برای مادرم میسوزه و بچه هام که موندم 😭

خیلی سختی کشیدم برای این زندگی نمتونم به همین راحتی ول کنم برم بچه هام چی عمرم چی

یک بار متوجه نشد چه کسی وکنارش داره من نه هرساله مو رنگ کردم نه مدل لباسامو تغییر دادم نه ماه به ماه دنبال ناخن و لیزر بودم هیچی 

هیچوقت توقع چیزی ازش نکردم خیلی وقت ها دلم خیلی چیزها خاست بااینکه شاید خیلی وقت ها شرایط خریدشوداشت چیزی نگفتم 

خیلی تنهام خیلی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.