2777
2789

دیدین همه آبی سبز رنگای روشن دوسدارن جذب میشن من  اصلا خوشم نمیاد

حالا نمیدونم تو بچگی یکی که وشماش آبی بود اذیتم کرد دیگه خوشم نمیاد یا چیه نمیدونم کلا ادم چشم آبی میبینم خوشم از ادمه نمیاد حالا عاشق یه چشم آبیم🥲😂😂۳ ساله باهمیم تو این سه سال چندباری از چشاش تعریف کردم ولی الکی چشاشو دوسندارم  چشم آبیشم ازیناس ک درشته و خوشگله🥺ولی من چشم مشکیه مشکیه مشکی میپسندم

هییییی

نمیدونم چرا گفتم ولی خب .....

راستی دوستانی که چشاشون آبی و کلا رنگ روشنه ازم ناراحت نشین لطفا من صرفن حسمو گفتم💖💖

کاربری دست دونفره🦋🌸

ب من توهین کردی🐌

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مردای چش رنگی دوس ندارم 

فقط مشکییی با جذبه تره🤣😁

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

وای من عااشق چش رنگی ام😀

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....

عیب نداره

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)