روز دختره قراره پارتنرمو ببینم،مطمئنم دست خالی میاد چجوری بفهمونم بهش باید کادو بگیره؟البته فکر کنم پول هم نداشته باشه چندروز پیش چکش برگشت خورده بود حسابش مسدود شده بود نمیخوام شرمنده هم شه،از کجا بفهمم پول داره یا نه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه نمیخای شرمنده شه و میدونی ک اعصابش بهم ریخته، پس بدون چشم داشت برو دیدنش چون احتمال ۹۹ درصد دست ...
احتمالا باید همین کارو کنم،خودش همیشه میگه ازم بخواه،منم شخصیتی ندارم که از کسی چیزی بخوام حتی اگه بگه بگیرم برات هم میگم نه نمیخوام،ولی توقع دارم خودش یه کاری بکنه 😂
کادو مهم نیست،اهمیت دادنش مهمه،اگه یه چیز کوچیک در حد یه خوراکی هم بگیره یعنی به فکرم بوده
مردا اینجوری به قضیه نگاه نمیکنن،پول باشه بلدم باشن حتما میگیرن،چک برگشت بخوره فکر مشغول باشه و بلد نباشن هم کلی یا جزیی چیزی نمیخرن.باتوقع به اینکه حواسش باشه جلو نرو فرض رو بزار براینکه گرفتاره. خوش باشی