2777
2789
عنوان

بامنطق ها بیان

63 بازدید | 4 پست

خانمها من از اهنگ‌ خیلی بهم میریزم کلا صدای بلند اذیتم میکنه.درسته که تو آرایشگاه آهنگ بذارن میشه من هم اونجا آهنگ بذارم بلند کنم منم‌ دوست دارم .واقعا این استدلالها که تو پارک سیگار میکشه میگه شما نیا .آرایشگاه شما گوش نکن‌....پس آزادی ما چی میشه .چطور باید بفهمیم‌که محیط عمومی قوانین خودش را داره. میخواستم منم چیزی بلند بذارم .دلم نمیخواست بگن لج کرده ‌میخوام‌ بفهمن 

من‌میگم‌ خودشون باید متوجه بشن جای عمومی چرا برای همه چی باید تذکر داد....چرا فکر میکنن همه جا. باید هر کار دوست دارن انجام بدن .دوره داشتیم روانشناس میگفت درطول درمان  برای حل اضطراب باید موسیقی را کنار گذاشت مگر موسیقی خا

ص

آدم ها باید شعور داشته باشند و باعث آلودگی صوتی  زیستی و .... نشن.

ما پارک میریم دوست داریم آرامش داشته باشیم گاهی می بینیم یه نفر صدای ضبط ماشینش رو ساعتها با صدای  بلند روشن کرده یا می بینی همه دارن کباب درست میکنن و آدم های تو‌ پارک در حاله ای از دود هستند و واقعا زجر آوره.

آخه به چند نفر تذکر بدیم ؟ نمیشه همیشه بریم پارک دعوا کنیم

این نیز بگذرد .....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم ها باید شعور داشته باشند و باعث آلودگی صوتی زیستی و .... نشن.ما پارک میریم دوست داریم آرامش داش ...

بدبختی اینه که. دم از انسانیت میزنن ...خوب این انسانیت کجا ببینیم ازشون....خصوصا ما که سنمون بالا میره واقعا سکوت بیشتر آرامش میده ..کی بشر پر ادعا می فهمه که جای عمومی قانونش فرق میکنه ای خدااااا 

بدبختی اینه که. دم از انسانیت میزنن ...خوب این انسانیت کجا ببینیم ازشون....خصوصا ما که سنمون بالا می ...

تو مدارس بجای تدریس اون همه درس های مزخرف باید آداب معاشرت و مهارتهای زندگی اجتماعی تدریس کنن و واقعا وقت بزارن برای این درسا

این نیز بگذرد .....