خواستگار داشتم چندتا ، چندتام در حد آشنایی اولیه پیشنهاد دادن رو هر کدوم با خودم یه عیب گذاشتم خب البته میدونم هیچکس کامل نیست ولی واقعا نمیتونم کنار بیام
مثلاً یکی اومد محترمانه ابراز علاقه کرد تا اینجا خوب بود ، بعد یهو گفت خواهشا اگه جوابت منفی بود به کسی نگو من بهت پیشنهاد دادم آبروم میره 😶 خب مگه نمیگن اگه پسری بخوادت نباید پنهانت کنه ... قیافه اشم اصلاا سلیقه ام نبود ، همسن خودمه و سرباز .. در واقع بچه اس
( خودم ۱۸ سالمه )
بعد یکی یکساله گیر داده ولکنم نیست هزار بار بلاکش کردم باز اومد ، که من از این سمج بودنش خوشم میاد قیافه اش متوسطه ولی شعور گفتن درخواستشو نداره منم هربار به خاطر همین بلاک میکنم
حالا یکی دیگه اومده قیافه اش خوبه. با دخترخاله اش همکارم ، اونو همش میفرسته جلو که مخ بزنه
ولی تو پیجش دیدم کلی استوری عرق و مشروب اینا گذاشته ،،، بعد هربار دخترخاله اش پیشمه بهمدیگه زنگ میزنن درمورد من صحبت میکنن دخترخاله اش از طرف من الکی بهش گفت میگه اگه میخوای باهات باشم برام باید طلا بخری پول بدی پسره هم گفت همه ی دخترا پولکین
حالا من از ۱۵ ، ۱۶ سالگی خودم کار میکنم چشمم دنبال پول بقیه نیست ولی بهم زور داره اینجوری گفت ... مگه نباید از لحاظ مالی اوکی باشه ؟ به دخترخاله اش به شوخی گفتم ماشین داره ؟ پسره جواب داد مگه بابای خودت ماشین داره که از من میخوای
اینم شانس من ..اگه طرف قیافه داره. شعور نداره
اگه شعور داره ، پول و قیافه نداره
اخر میترسم گیر یه کچل معتاد بیوفتم