2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا دعوا دارن واقعا😬یه تاپیک زدع بودم درمورد تجربیاتمون از کرونا صرفا می خواستم انتقال تجربه ای صورت بگیره و عنوانش هم کاملا واضح بود یکی اومد نوشت چرا این تاپیکا می زنین مردم خودشون کم بدبختی دارن فلان و رفت😑خوب اخه زن موضوعش واضحه نمی خوای نیا🤨🤨

یهو گیرپاژ می کنن😂😂😂

بعضیا دعوا دارن واقعا😬یه تاپیک زدع بودم درمورد تجربیاتمون از کرونا صرفا می خواستم انتقال تجربه ای ص ...

انجارازبیرونی جایی ناراحتن میخوام سرآدم خالی کنند میرم.من وقتی حالم خوبه میام نی نی سایت وقتی بده و حوصله ندارم نمیام...

انجارازبیرونی جایی ناراحتن میخوام سرآدم خالی کنند میرم.من وقتی حالم خوبه میام نی نی سایت وقتی بده و ...

خیلی ناراحت می شم وقتی می بینم دیگران انقدر راحت سر این و اون خالی می کنن بعد من به خودم هیچ وقت همچین اجازه ای نمی دم

جدیدنم همه یاد گرفتن هی میگن پریودم کاری به کارم نداشنه باشین...pms ام چیزی گفتم به دل نگیرین😐😂😂بله امپراطور🤣🤣

خیلی ناراحت می شم وقتی می بینم دیگران انقدر راحت سر این و اون خالی می کنن بعد من به خودم هیچ وقت همچ ...

چشم فرمانروا.پریودی قله کلیمانجارو روکه فتح نکردی...🤣🤣والله همینجوری ان واسه شوهرم چوسی میان تواون۷روزشوهره ام قشنگ میزنی چیزپرشون می‌کنه اعصابش خوردمیشه بعدمیام تاپیک میزنن من پریودبودم شوهرم ال کردبل کرد.😑😑