2777
2789

من هروقت آزمایش میدم کم خونی آهن دارم، با اینکه قرص میخوردم اما بازم کم خونی داشتم قرص ففول دئودنال میخورم. به دکتر گفتم گفت همیشه باید بخوری . آخه پس این قرص نمیاره مقدار آهن و بالا به چه درد میخوره !!!

اونموقع هم که قرص نمیخوردم کم خونی داشتم ، 

بعد بهم بگین توی بارداری مشکلی نداشتید وقتی کم خونی داشتید

چندتا کلیپ دیدم ی ی میخ رو میزاری داغ داغ میشه با انبردست سرش رو میگیری چند بار فرو میکنی تو سیب بعد میخوری تو اینستا دیدم میگفت کم خونی رفع میکنه

میشه برای اینکه تو دلیم سالم باشه و دختر باشه ی صلوات بفرستید ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زردچوبه و  فلفل رو زیاد مصرف کن خصوصاً زردچوبه 

عالی تر از همه چی جواب میده 

من سر حاملگی دومم روزی ۶ تا قرص آهن میخوردم ولی اثر نداشت دکتر خون که رفتم گفت زردچوبه زیاد مصرف کن که خداروشکر مشکلم رو تا حدودی حل کرد ، از اون به بعد من زردچوبه رو کیلویی میگیرم بازم کم میارم 

زردچوبه و فلفل رو زیاد مصرف کن خصوصاً زردچوبه عالی تر از همه چی جواب میده من سر حاملگی دومم روزی ۶ ...

عزیزم مرسی از پاسختون. زردچوبه رو به چه روشی مصرف کنم؟ 

بعد تو دوره ی بارداری زردچوبه رو استفاده میکردی؟ ضرر نداشت برا جنین؟

من قبل ازدواج داشتم با قرص آهن رفع شد. تو بارداری بازم کم خون شدم دکتر بهم گفت قرص فرفولیک گاین بخورم. هر چی میخوردم یه ذره هم اون عدد بالا نمیرفت. ولی قرص آهنای ایرانی خیلی بهتر جواب میدن. روزی سه تا میخوردم خوب بود. دیگه زایمان کردم سهل انگاری کردم تو خوردنش  بعضی وقتا سرگیجه میگیرم میرم قرص میخورم😁قرص آهن ایرانی بگیر. پشت ورق به فارسی نوشته قرص آهن، اینا دوزشون بالاست بهتر جواب میدن. من از بهداشت محلمون گرفتم 

خودت باش! مگه خودت چشه؟ 
زردچوبه و فلفل رو زیاد مصرف کن خصوصاً زردچوبه عالی تر از همه چی جواب میده من سر حاملگی دومم روزی ۶ ...

زردچوبه زیاد جلوگیری از جذب آهن میکنه که. بعد زیادش هم توی بارداری باعث سقط میشه . 

شما کم خونیتون خوب شد؟ فقر آهن بودید؟

من قبل ازدواج داشتم با قرص آهن رفع شد. تو بارداری بازم کم خون شدم دکتر بهم گفت قرص فرفولیک گاین بخور ...

عزیزم اون ایرانیا که کوچیکه اندازه قرصاش؟ بعد شما سزارین بودین؟

عزیزم اون ایرانیا که کوچیکه اندازه قرصاش؟ بعد شما سزارین بودین؟

آره عزیزم اون کوچیکا. هر چی خواستم عکس بفرستم نشد. البته من دیر فهمیدم ایرانیا بهتره با همون کم خونی زایمان کردم. زایمانم طبیعی بود

خودت باش! مگه خودت چشه؟ 
آره عزیزم اون کوچیکا. هر چی خواستم عکس بفرستم نشد. البته من دیر فهمیدم ایرانیا بهتره با همون کم خونی ...

عزیزم ممنون . فهمیدم کدوم قرص ها رو میگین ، خداروشکر که به سلامتی زایمان کردین، ایشالله که کم خونیتون هم برطرف بشه

عزیزم مرسی از پاسختون. زردچوبه رو به چه روشی مصرف کنم؟ بعد تو دوره ی بارداری زردچوبه رو استفاده میکر ...

همراه غذاها زیاد استفاده کن مثلاً زمان پخت غذاها ی کم بیشتر بریز 

من زمان پخت ماکارونی تو آب هم زردچوبه میریزم بعد ماکارونی میریزم 

گاهی تو برنج هم همینکار رو میکنم 

وقتی میخوام سیب زمینی سرخ کنم اول تو آب و زردچوبه آب پز میکنم بعد سرخ میکنم 

تو غذاها زیاد می ریزم 

زردچوبه زیاد جلوگیری از جذب آهن میکنه که. بعد زیادش هم توی بارداری باعث سقط میشه . شما کم خونیتون خو ...

من کل دوران بارداری رو تحت نظر دکتر خون بودم در کنار قرص رعایت غذایی داشتم 

نمیگم قاشق بزن زیر زردچوبه بزار دهنت گلم 

تو غذاها زردچوبه و فلفل بیشتر استفاده کن خیلی بهت کمک میکنه