2777
2789
عنوان

دنبال شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 42 پست
الان من با سی شش سال سن تو ارزوی توهستم ولی تنهایی خیلی سخته پدر مادر دوست دارن شوهر کنم خواهر براد ...

درکت میکنم عزیزم هر دختری  دوس داره مادر بشه .امیدوارم به آرزوت برسی هرچه زودتر .وخوشبختترین باشی❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست پسرم داشتی ؟ اگ داشتی چی شد ک به ازدواج خطم نشد

گفتم شش ماه اشنا بشیم بعدش ازدواج کنیم سر شش ماه کات کرد گفت نمیتونم در صورتی که هسچ مشکلس نداشتیم 

این اتفاق چهار بار برام پیش اومده  هر چهارتا سر شش ماه در اوج  علاقه گفتن نمیتونیم ازدواج کنیم هنوزم مجردن  و بالای ۴۵سن دارن

شکر
من ازت بزرگترم حسرت یه لباس عروس دارم انشالله ب کوری چشم بقیه شوهر خوب میکنیم

حق داری عزیزم

ولی قدر خودتو بدون چقد ماهی که نلغزیدی 

امیدوارم یه روز هونجایی که دوس داری باشی

الهی همه دخترای خوب  به بهترین شکل ممکن برن خونه بخت 

تهران ولی نمیخوام دیگه مار کنم دوست دارم شوهر کنم بچه بیارم سنم رفته بالا دیر داره میشه

حق داری مث منی هم دردیم واقعا دوس دارم مامان بشم ولی بعید میدونم پیش بیاد ازدواج برام

چهل ساله ها اصلا دیگه به فکر اژدواج نیستن من چند تا خاستگار بالا ۴۰داشتم نگو سرکاریه دنبال دوستین

اره دقیقا اکثر اقایون همینن البته من بیست و چند ساله و سی و خورده ای هم دیدم همینن

فک میکنن برای اونا دیر نمیشه 

یا اصلا این عواطفی که برای ما انقد نقش تعیین کننده داره برا اونا هیچ جای زندگیشون نیست