2777
2789
عنوان

دنبال شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 42 پست
اره یعنی یه پسر ۴۰ ساله به سنت میخوره که هست ولی یا مطلقه هست معلوم نیس چیکار کرده یا مورد دار هستن

چهل ساله ها اصلا دیگه به فکر اژدواج نیستن من چند تا خاستگار بالا ۴۰داشتم نگو سرکاریه دنبال دوستین

شکر
با آدم خوب ازدواج کن نه هر آدمی......ولی به نظرم کارتو ول نکن .وای نمیدونی من چقدر دلم میخواد زمان ب ...

الان من با سی شش سال سن تو ارزوی توهستم ولی تنهایی خیلی سخته  پدر مادر دوست دارن شوهر کنم خواهر برادرام عین خیالشون نیست شدم راننده پدر مادر اونا  نهایت هفته ی ییار بیان نهایت از من کوچکترن بچه دارن

شکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چاره چیه دیگه میشه چیکار کرد منم ۲۸ سالمه خیلی دوست دارم ازدواج کنم ولی اصلا شرایط ندارم وقتی هم شرا ...

کار خوب پیدا کن دختر خوب نذار سنت خیلی بره بالا دررحد خودت دختر قانع پیدا کن  خانوادت کمکت نمیکنن؟؟

شکر
کار خوب پیدا کن دختر خوب نذار سنت خیلی بره بالا دررحد خودت دختر قانع پیدا کن خانوادت کمکت نمیکنن؟؟

کار الان دارم بد نیست بهترم میشه ولی خونه ندارم درامدم اگه خونه کرایه کنم احتمال زیاد خیلی کم میارم

هیچ خبری نیست ...😉
سایت ادم حوا خوبه عضو بشم?!کسی از این طریق ازدواج کرده؟

سلام برای من هم سواله

این سایت واسه ازدواج خوبه؟

کسی تجربه داره یا شنیده؟

بعدا شوهر آدم نمیگه حتما خواستگار نداشتی که توی سایت ثبت نام کردی؟

سلام برای من هم سوالهاین سایت واسه ازدواج خوبه؟کسی تجربه داره یا شنیده؟بعدا شوهر آدم نمیگه حتما خواس ...

منم برام سواله فامیلمون دختر مذهبی ولی قیافه نچسب بود هر هفته خواستگار داشت. فکر کنم عضو بود مگه میشه اخه هر هفته

شکر
منم برام سواله فامیلمون دختر مذهبی ولی قیافه نچسب بود هر هفته خواستگار داشت. فکر کنم عضو بود مگه میش ...

خخواستگار از شهر خودش بود؟

ول خوبه ها خواستگار هم بیاد تنوعه😁

حالا لازم نیست حتما قبول کنید