2777
2789
عنوان

دنبال شوهرم

1058 بازدید | 42 پست

من سی شش سالمه تابحال ازدواج نداشتم هرزگاهی دوستام بهم معرفی میکردن که یا خوب نبودن یا دنبال دوستی تو فامیلم یکی بود که گفتم نه هنوز دارم حرف میخورم که چرا قبولش نکردی  کلا همون خواستگار واقعی بود بقیه شون سرکاری بود قصدشون جدی نبود

شکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط تون از نظر ظاهری، تحصیلات، شغل و درآمد، وزن، قد، سطح خانوادگی از حیث فرهنگی، اقتصادی، مذهبی، از نظر شخصیتی(درونگرا_ برونگرا، عاطفی احساسی  هیجانی، ساکت، شلوغ و....)،  وضعیت ورزش، مهارت های هنری را در خصوصی بفرمایید.  چون یک نفر از دوستان و همکاران برای پسر  واقعا دنبال دختر است. 

تهران ولی نمیخوام دیگه مار کنم دوست دارم شوهر کنم بچه بیارم سنم رفته بالا دیر داره میشه

با آدم خوب ازدواج کن نه هر آدمی......ولی به نظرم کارتو ول نکن .وای نمیدونی من چقدر دلم میخواد زمان به عقب برگرده و برم خونه خودمون پیش مامان بابام زندگی میکردم .تو اتاق خودم با وسایلای قشنگی که توش بود.

اما دیگه به عقب برنمی‌گرده .منم و به شوهر غرغرو و البته دوتا بچه ناز .بازم خدارو شکر .ولی متاهل بودن خیلی مسئولیت داره