2777
2789
عنوان

بدعکس بودن

103 بازدید | 12 پست

بچه ها 

مننن خیلی تو واقعیت متفاوت با عکسامم تو عکس خصوصا اگ با دوربین پشت باشه صورتم کاملا نا متقارنه هم ابروهام و هم لبام و کلا هر چی

و بنظرم خیلی بدعکسم 

خیلیا میگن زاویه طلایی صورتو پیدا کن و فلان ولی اصن اصلا فایده نداشته برامم دلم میخاد خوش عکس باشم تو عکسامم مثه واقعیت باشم چیکا کنممم

کیا اینجوری ان؟؟راه حله درس حسابی ای دارین براش؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من خودم چون اینطوری بودم خیلی در این باره تحقیق کردم 

نگران نباش حقیقت اینه که ما توی عکس خودمون توی دوربین پشت خطای ذهن پیدا می‌کنیم یعنی یه حالتای غیر طبیعی رو توی صورتمون میبینیم که دیگران اونو نمیبینن یعنی ذهن به طور خودکار اون خطای ذهنی رو برای ما بوجود میاره و برای دیگران حذف میکنه متوجه شدی؟؟؟

کسی که به بلوغ عقلی رسیده در تاپیک هام شرکت کنه🙏

عزیزم من خودم چون اینطوری بودم خیلی در این باره تحقیق کردم نگران نباش حقیقت اینه که ما توی عکس خودمو ...

ینی تو عکسم دقیقا همونی ام ک تو اینه میبینم از خودم؟؟منتهی ذهنم گولم میزنه؟اخه ناجوره ها خیلی

عزیزم من خودم چون اینطوری بودم خیلی در این باره تحقیق کردم نگران نباش حقیقت اینه که ما توی عکس خودمو ...

ی چیزه دیگه ای هم ک هست اینه ک عکسام تو اینه اتفاقا کاملا قشنگه 

ولی با دوربین پشت و سلفی ک تو اینه نباشه بده 

بینیمم ب شدتتتتت بزرگگگ میوفتهه

خب اگ گوله ذهن بود ک پس تو اینه ایه رو هم خب همونجوری میدیدم

ینی تو عکسم دقیقا همونی ام ک تو اینه میبینم از خودم؟؟منتهی ذهنم گولم میزنه؟اخه ناجوره ها خیلی

آفرین دقیقا 

مطمئن باش عزیزم بقیه اون خطای ذهنی رو برای تو ندارن کتابای روانشناسی زیادی رو هم مطالعه کردم تحقیق هم کردم خیالت راحت

کسی که به بلوغ عقلی رسیده در تاپیک هام شرکت کنه🙏