2777
2789
عنوان

اگ بدونین چ حالیم

765 بازدید | 61 پست

دوست دارم بمیرم خسته شدم... همین فقط خستم

اصلا ی حالیم ک دلم میخاد همین الان بمیرم

خدایا شکرت..... زندگی با من بد تا میکنه من چیکار کنم..هنه کار براش میکنم اخرش کارم شده هروز سرکوفت شنیدن 

کاش اخلاف سنی خیلی کم بودباهاش دلم شکسته من چیکار کنم اروم بشم...شب میخابم پامیشم میبینم قهره.

میاد خونه اخمو

میره بدون خداحفطی

میپزم میخوره ن ی تشکر

بچه داری کلا رو دوشمه ن ی تشکر

خب من ادم نیستم دلم میحاد بزارمش برم

با اینک فک میکنم دیگ دوسم نداره بازم بهش وابستم

شما بگین من چیکلرکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه ما زنا چوب احساسمونو میخوریم توهم سعی کن مثل خودش باشی اونم ادمه بالاخره یجایی میفهمه که چکار باتو داره میکنه دیگه.

اگر با صحبت کردن درست میشه صحبت کن باهاش اگرنه مقابله ب مثل تنها و قطعی ترین راهه

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

همه خسته ان فداتشم..... واقعا نميدونم باید چی بگم؟! 

الان ی عده میان ميگن ب خودت برس، باشگاه برو، اعتماد ب نفست بالا ببر، عزت نفست بالا ببر، بهش بی توجهی کن وخيلي چیزای ديگه... 

اما ب نظر من آدم ازدواج میکنه ک همدم داشته باشه وگرنه مجرد میموند کل این کارهارم میکرد... مگه اينا جای ی همدم پر میکنه 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی