2777
2789
عنوان

اگ بدونین چ حالیم

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 61 پست
ببین شوهر منم یه ادم خشک و جدی و اخمو هس میزنه تو ذوقم بهترین ارایشو میکنم باز میزنه تو ذوقم یا اینق ...

شوخی میگه حالم بهم میخوره ازت؟من شوخیم میگفت خونش گردنه خودش بود😲😲😲

خدا گفتی نا امید نباش .منم رویه حرفت حساب کردم .میدونم سر قولت هستی😊
ب روم برگشت گفت کم داری

باور نمیکنی ولی من شوهرمو شناختم از حرص دادن من حال میکنه باهمه خوبه به من میرسه میگه اخه من میخاستم تو رو بگیرم مغزمو خر گاز گرفته بود  . مثلا برم خودمو لوس کنم میفهمه ها ولی میگه این ادا ها چیه در میاری . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو شوهرمم اختلاف سنيمون همينقده دوساله ازدواج كرديم ب نظرم ب اختلاف سنى ربطى نداره مشكل از اخلاقشه ...

منم اختلاف سنم با شوهرم ده ساله و هیجده ساله که از دواج کردیم ولی من هیچ وقت احساس نکردم ده سال اختلاف داریم ربطی نداره موافقم باهاتون

شوخی میگه حالم بهم میخوره ازت؟من شوخیم میگفت خونش گردنه خودش بود😲😲😲

باردار شدم یه ماه بعد عروسی خونه نبود بی بی چک زدم مثبت شد از تعجب گریه میکردم بلند زنگ زدم فقط میگفتم بیا خونه خیلی ترسیده بود اومد خونه هر چی بلد بود بارم کرد 😁

چطوری

از اول همينجورى بودين ؟ شوهر منم اوايل خيلى خجالتى و تو خودش بود همش بخاطر اختلاف سنى ميترسيدم زندگيم بد شه اما شوهرم اصن چيزى نبود ك فك ميكردم خيلى خيلى تو خلوتمون گرم بود النم داره يخش باز ميشه با خودم هى ميبرمش اينور اونور ، ما ى فاميل داشتيم زندگيشون خيلى سرد بود من ى شب بهش گفتم هيچ وقت نزار زندگيمون اونجورى بشه چون من تو اون زندگى نميمونم شوهرمم قول داد خودشو درست كنه النم بهتره 

باردار شدم یه ماه بعد عروسی خونه نبود بی بی چک زدم مثبت شد از تعجب گریه میکردم بلند زنگ زدم فقط میگف ...

اخه چرا اینجوری میکنه فازش چیع؟

از اول همينجورى بودين ؟ شوهر منم اوايل خيلى خجالتى و تو خودش بود همش بخاطر اختلاف سنى ميترسيدم زندگي ...

ن اصلا اینجوری نبودیم شاید باورت نشه سر عشق عاشقی ما خاهرشوهرام با شوهراشپپن دعواشون میشد ب روی خودم میگفتن.. نمیدونم چمونه

باور نمیکنی ولی من شوهرمو شناختم از حرص دادن من حال میکنه باهمه خوبه به من میرسه میگه اخه من میخاستم ...

عجب چه شوهری داری تو

خدایا زندگیم رابه خودت گره بزن گره کور😍
ن اصلا اینجوری نبودیم شاید باورت نشه سر عشق عاشقی ما خاهرشوهرام با شوهراشپپن دعواشون میشد ب روی خودم ...

ما هم الن همينجورييم همه منو شوهرمو مثال ميزنن نكنه ما هم بعد چن سال اينجورى شيم 😱😱😱 نكنه بخاطر بچه از شوهرت غافل شدى عزيزم

اخه چرا اینجوری میکنه فازش چیع؟

خیلی دوسش دارم نفسم به نفسش بنده  نمیدونم چرا حال میکنه منو حرص بده . بامزه حرص میده ادمو ولی خب اگه بالا بیارم تا صبح بالاسرم میشینه . بخاطر تهوع ام جون ندارم دیگه گریه میکنه که درد داری .؟حالت بده ؟