2777
2789

ترس دلهره عصبانیت ناراحتی غم و همه وهمه....کاش ازبین میرفتن 

نمیگم که یعنی همیشه شادباشم...نه...حداقل اینقدر با این حس ها عذاب نکشم ودیگه چیزی برام مهم نباشه 

کاش یه قرصی بود وقتی میخوردی دیگه هر اتفاقی برات میفتاد هیچ تاثیری روت نمیزاشت

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....
امشب همه این حسا رودارم ازفردا هم بیشترمیشه حس بی ارزشی ناامیدی پوچی افسردگی خشم نفرت کینه ومن نمیتو ...

دقیقا من دارم دیوونه میشم یه بغضی توگلومه هی دوتااشک میریزم دوباره میریزم توخودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا من دارم دیوونه میشم یه بغضی توگلومه هی دوتااشک میریزم دوباره میریزم توخودم

منم حس بدی خیلی بد ودردناک ب عمق تنهایی وبیکسیم پی بردم خدا بزرگ میدونم ماروتواین شرایط تنهانمیزاره تنهاامیدم فقط خداست

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊

منم حس بدی خیلی بد ودردناک ب عمق تنهایی وبیکسیم پی بردم خدا بزرگ میدونم ماروتواین شرایط تنهانمیزاره ...

منم فقط خدارو صدامیکنم 

همه فکرمیکنن خیلی حالم خوبه ولی نمیدونن چه آتیشی توزندگیمه 

ازخدامیخوام آبی باشه روی آتیش زندگیامون

منم فقط خدارو صدامیکنم همه فکرمیکنن خیلی حالم خوبه ولی نمیدونن چه آتیشی توزندگیمه ازخدامیخوام آبی با ...

خدا یجایی میرسه فقط امیدوارم بموقع برسه خیلی خستم 

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊

خدا یجایی میرسه فقط امیدوارم بموقع برسه خیلی خستم

الهی آمین 

امیدتواز دست نده عزیزم❤️

عزیزم یکی از پست هاتو تاپیک های پربازدید دیدم قفل بود نشد جواب بدم تاپیک هامو بخون بهت کمک می کنه ❤

ممنونم ازلطفت 

یه تعدادی روالان خوندم باقیشو بعدمیخونم 

بعضی نکته هاش برام جدید وجالب بود