2777
2789
عنوان

به چی تو این دنیا دلتون خوشه

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 86 پست
با مرگ هیچ انسانی از بین نمیره و کسایی که از دست دادیم فقط جسم که یک لباس هست رو کنار گذاشتن و هنوزم ...

میدونم هر وقت کار خوبی میکنم یا دلم تنگه حسش میکنم اما چشمم همش دنبالش میگرده ... دلم میخواد ببینمش باهاش بخندم ناز کنم براش یکی نازمو میخرید تنها بابام بود بعد من هندز خودم کم سن بودم نتونستم براش کاری کنم ... ازین بابت ناراحتم

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو همونو بپوش. اگه بچه اس

کلاس دومه،بهش گفتم میگه اونم پاره بشه واسه مدرسه چی بپوشم،فقط کفش که نیس خواهرجان،۱ساله بچم میگه ماشین کنترلی میخام به دلش مونده 

یقین دارم که بهترین روزا میان  
چون خودکشی حرامه زنده ام .

آخرش مرگه من میدونم یکی خاست خود کشی کنه پشیمون شد سال بعد خدادادی مرد... پس بدون دیر یا زود آخرش مرگه ولی بهتره اونم از طرف خودت نباشه

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍
کلاس دومه،بهش گفتم میگه اونم پاره بشه واسه مدرسه چی بپوشم،فقط کفش که نیس خواهرجان،۱ساله بچم میگه ماش ...

بگو بموش خدا بزرگه ...چرا خدا رو نمیارید تو زندگیتون ...تو بگو خدا بزرگه بچت هم میگه خدا هم میشنوه

میدونم هر وقت کار خوبی میکنم یا دلم تنگه حسش میکنم اما چشمم همش دنبالش میگرده ... دلم میخواد ببینمش ...

هیچ نقصی در این دنیا و اتفاقات نیست و هر اتفاقی به موقع می افته...همین الانم بخندید چون هنوزم باباتون می بینه....شما هم میتونید این حضور رو حس کنید..البته وابسته شدن و دلتنگی به جسم طبیعیه چون نور الهی از طریق همین جسم میتابه منتها ما باید  همون حقیقت رو ببینیم و فراتر از جسم بریم....

مطالب تاپیک ها در کانال تلگرام:  cheraghdell@

کلاس دومه،بهش گفتم میگه اونم پاره بشه واسه مدرسه چی بپوشم،فقط کفش که نیس خواهرجان،۱ساله بچم میگه ماش ...

ماشالله خواسته های بچه ها تموم مداره.پسر منم کفش از اینا ک بندش ی چیزی میچرخه از اونا میخاست نتونستم بخرم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بگو بموش خدا بزرگه ...چرا خدا رو نمیارید تو زندگیتون ...تو بگو خدا بزرگه بچت هم میگه خدا هم میشنوه

قربون خدا برم از بس میگیم ولی چه فایده نمیگم نداریم،مثلا چندماه دستمون خالیه یه ماه ۱۰تومن میاد دستمون همونم میره پای لوازم واجب منزل دیگه چیزی نمیمونه واسه بچها چیزی ک میخان بخریم

یقین دارم که بهترین روزا میان  
شغلت چیه

معلم

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

واقعا به هیچی دلم خوش نیس،منی که امروز پسرم واسه کتونی گریه میکرد و من جیگرم کباب شد و مند ساعت سردر ...

۴۰ شب هر شب ۴۰ بار سوره ی حمد بخون انشا الله درست میشه

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه