2777
2789
عنوان

برم باشگاه یا نرم😢😢

163 بازدید | 11 پست

دوستان من ۱۰سال ورزش میکردم و خوشتیپ بودم تا اینکه دوقلو دار شدم بعد اون بچه ها دوساله شدن رفتم دوباره باشگاه ۱۳ کیلو کم کردم اما کم کم همه بدنم داشت باهم آب میشد شده بودم ۶۱ کیلو خیلیا بهم می گفتن چقدر لاغر شدی فقط همسرم میگفت خوبه اما خودم دوست نداشتم همه بدنم لاغر بشه الان ۶۶ کیلو ام با قد ۱۶۱ میدونم باید ۶۰ بشم اما الان همه جام باهم پر شکم دارم دوست ندارم از طرفی باز ورزش کنم همه جام باهم آب میشه موندم چ کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ورزشی برای لاغری میرفتید؟ من چندروزه بدن سازی میرم تولاغری تاثیرداره؟

بدنسازی فیتنس پیلاتس و این ورزش جدید اسمش یادم رفته اما با بدنسازی خیلی لاغر شده بودم آخه رژیم هم خیلی رعایت میکردم 

بدنسازی فیتنس پیلاتس و این ورزش جدید اسمش یادم رفته اما با بدنسازی خیلی لاغر شده بودم آخه رژیم هم خی ...

امکانش هست رژیم نگیری 

پروتیین هم بیشتر دریافت کنی 

و فقط اندامت متناسب بشه 

لاغر نشی ؟

من با این دید میخوام برم باشگاه 

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

بدنسازی فیتنس پیلاتس و این ورزش جدید اسمش یادم رفته اما با بدنسازی خیلی لاغر شده بودم آخه رژیم هم خی ...

خب ینی منم ادامه بدم خوبه گلم؟توچندماه تاثیرداره؟ مافقط مربی گرفتیم وایه باشگاه میشه بی زحمت اگ رژیم غذایی داری برام بفرستی