2777
2789
عنوان

وام فرزنداوری

307 بازدید | 23 پست

کیا وام فرزند آوری گرفتن ثبت نام کردم تعیین شعبه شدیم مدارک بردیم حتی ضامنمونم بردیم گفتن بریم زنگ می‌زنیم چندماه میمونه تو صف  یکی دوروزه ثبت نامم حذف شده سوال من اینه مگه میشه ثبت نامم حذف بشه پذیرش نشم بعد بمونه تو صف یا رسماً دارن مارو سر میدونن؟ 

چقد میدن؟

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اگر کسی یانکیه یا اطلاعات داره لطفاً کمکم کنه حداقل برم مدارکمو بگیرم یه جای درست درمون ثبت نام کنم اینم بگم رفتم تو صفحه ثبت نام برام کد میاد و کاملا میتونم ثبت نام کنم فقط از ترس اینکه نکنه ثبت کنم از اونطرف تو صف باشه ترسیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا حذف چی؟ چرا باید حذف بشین

ولی ما دخترم پارسال۲ماهش بود ثبت نام کردیم ۱سالش که شد بالاخره واممون دادن. انقد اذیت میکردن هر دفه میرفتیم میگفتن بودجه نداریم😶

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

اگر پذیرش تون و نزده باشن،حذف میشید،بهشون بگید خودشون اسمتون و برگردونن چون باید پذیرش میزدن

یعنی میتونن پذیرش رو برگردونم خودشون نه نزدن یک هفته می‌رفتیم میومدیک تمام و کمال مدارک بردیم 

۴۰ فرزند اول ۸۰, دوم ۱۲۰, سوم

عالیه

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

نه بابا حذف چی؟ چرا باید حذف بشینولی ما دخترم پارسال۲ماهش بود ثبت نام کردیم ۱سالش که شد بالاخره وامم ...

بانک پذیرش نکرده اونم مهلتش تموم شده اصلا مگه میشه ؟ ما مدارک بردیم گفت برید زنگ می‌زنیم رفتم دیدم ثبت نامم حذف شد

پذیرش شما هم حذف شده بود ؟

نه ولی میگفتن بودجه نداریم. از اون ورم نمیتونستیم بانک دیگه ثبت نام کنیم اسممون هم حذف نمیشد

برو بانک بپرس جوابت میدن الکی که نمیشه حذفت کنن

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

یعنی میتونن پذیرش رو برگردونم خودشون نه نزدن یک هفته می‌رفتیم میومدیک تمام و کمال مدارک بردیم

محکم وایسا بگو شما کوتاهی کردی پذیرش نزدی حال‌ام باید درستش کنی (مرکزشون میتونه برگردونه) 

اگرم قانع ت کردن که ثبت نام از اول بکنی همون بانک و شعبه رو انتخاب کن بگو من دیگه بخاطر اشتباه شما تو نوبت نمیمونم 

وظیفه بانک بوده پذیرش بزنه که حذف نشید،نزدن حذف شدید

جواب ادمو نمیدن دوساعت نوبت میگیری میری میگن برید زنگ می‌زنیم الان یک درصد فک میکنی میاد پذیرشو برگردونم یا اصلا میشه؟ 

نه ولی میگفتن بودجه نداریم. از اون ورم نمیتونستیم بانک دیگه ثبت نام کنیم اسممون هم حذف نمیشدبرو بانک ...

حذف نکردن پذیرش مدارک گرفتن پذیرش نکردن میگن تو نوبته برو ۵ ماه دیه بیا