کیا وام فرزند آوری گرفتن ثبت نام کردم تعیین شعبه شدیم مدارک بردیم حتی ضامنمونم بردیم گفتن بریم زنگ میزنیم چندماه میمونه تو صف یکی دوروزه ثبت نامم حذف شده سوال من اینه مگه میشه ثبت نامم حذف بشه پذیرش نشم بعد بمونه تو صف یا رسماً دارن مارو سر میدونن؟
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
اگر کسی یانکیه یا اطلاعات داره لطفاً کمکم کنه حداقل برم مدارکمو بگیرم یه جای درست درمون ثبت نام کنم اینم بگم رفتم تو صفحه ثبت نام برام کد میاد و کاملا میتونم ثبت نام کنم فقط از ترس اینکه نکنه ثبت کنم از اونطرف تو صف باشه ترسیدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️