2777
2789

من امسال بنا به دلایلی مدرسمو عوض کردم ، این مدرسه جدید همه از پارسال با هم اکیپ بودن 

از همون روز اول با اینکه من هیییچ کاریشون نداشتم با من لج افتادن و شروع کردن پشت سرم حرف زدن که ببخشید این خایه ماله و همش تو دفتر مدیره و اینا (من کلا همیشه با معلما خیلی صمیمی میشم ) و تو کلاس بم تیکه پروندن 

منم هیچی نمیگفتم بهشون ، تا اینکه در اومدن گفتن این لزه با ناظم مدرسه ریخته رو هم من وقتی اینو شنیدم انگار روح از بدنم خارج شد یکیشونو کشیدم کنار گفتم تو چرا پشت من اینو گفتی ، شروع کرد منو متهم کردن که ما شوخی کردیمو تو جنبه نداری و ....

چی بگم والا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نریز رو هم با معلما عزیزم

چقد بدم میاد از این دانش اموزایی ک همش چسبیدن ب معلما اه اه

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

بیخیال بابا ب چ چیزایی فک میکنی . عزیزم هرچی عشقت میکشه باش حرف دیگران تا ابد تمومی نداره

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

اینا هم شروع کردن مدرسه رو پر کردن که این لزه و فلان ، اینجایی که من زندگی میکنم هم یه شهر کوچیکه همه همو میشناسن ، نمیخوام برام حرف و حدیثی درست بشه 

من هنوز تو گروه مدرسه که کل بچه های مدرسه عضون هستم ، به نظرتون چه جوابی میشه به این ادمای بیشعور داد؟

چی بگم والا
نریز رو هم با معلما عزیزمچقد بدم میاد از این دانش اموزایی ک همش چسبیدن ب معلما اه اه

عزیزم چه ربطی داره .؟

من روز اول که رفتم هیچکی رو نمیشناختم چند تا از معلمای پارسالم اینجا بودن منم چون کسی نبود باهلش حرف بزنم با اونا صحبت میکردم

خیلی وقتا هم کارای ناظمو انجام میدادم

چی بگم والا
عزیزم چه ربطی داره .؟من روز اول که رفتم هیچکی رو نمیشناختم چند تا از معلمای پارسالم اینجا بودن منم چ ...

نکن این کارو 

فقط به یه شرطی بچسبی به معلم برای بقیه جذابه اونم اگه درست خوب باشه ازت تعریف کنه 

غیر این صورت همه بدشون میاد

More water flowed under the bridge, people changed their minds
عزیزم چه ربطی داره .؟من روز اول که رفتم هیچکی رو نمیشناختم چند تا از معلمای پارسالم اینجا بودن منم چ ...

داره دیگه خودت الان نمیفهمی بزرگ تر ک بشی میفهمی خقشون نبود حتی سلامم بهشون داد چ برسه ب چسبیدن بهشون

مگه نوکرشونی؟ ولشون کن بابا بچگیتو کن 

همینا صب اسم تورو هم نمیدونن

تا میتونی خوش باش و بگو و بخند با رفیقات 

معلما زمان ثابت کردن وفاشون درحد همون سالیه ک دانش اموزشون بودی هس

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|