2777
2789

دخترعموم خیلی رو مخمه

یازده سالشه

همش با من بزرگسال لجه

گوشیمو برمیداره میگه نمیدمت

شاخ و شونه میکشه

کل کل میکنه

دیشب خونمون بودن، تبلت رو برداشته بود 

هرچی میگفتم بده میگفت نمیدم و میییییکشید از دستم

تبلته فشار میومد تو دستش انقدر تلاش میکرد نگهش داره

یهو دستم من گیر کرد به ناهمواری دیوار مثل چی زخم شد

از اونا زخما که ممکنه جاش بمونه

شما بودید چیکار میکردید

چیکار کنم دست از سرم برداره 

چطوری زخمم رو به روش بیارم 

توی خانواده پدرمم فقط با اونه حرف میزنم یعنی اگه با اینم حرف نزنم اونجا

میشم یه آدم سایلنت که هیییییییچی نمیگه

من بودم حرف نمیزدم

خودتم سنت پایینه گویا 

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۵ سالمه😐این چون بهش رو دادم پررو شدهدلم میخواد خفه اش کنممممممم

ولش کن بابا رو نده من جات لودم میزدم تو دهنش

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیخیال فامیل بهش بگو نکن بعدم گوشیتو بردار بگو چ بیتربیت و سرتقه و تربیت نداره متاسفم واستون توله سگ داشتین بهتر بود بجا بچه🤢

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
بیخیال فامیل بهش بگو نکن بعدم گوشیتو بردار بگو چ بیتربیت و سرتقه و تربیت نداره متاسفم واستون توله سگ ...

😂😂😂جنگ جهانی سوم راه میفته اینطوری

میخوام به زن عموم بگم دخترشو جمع کنه 

خب اگه عموت همونجا باشه بازم میزنیش؟ امان از رودربایستی

در خفا حالشو بگیر