2777
2789
عنوان

ضریب هوشی نی نی سایتی ها صفره

1633 بازدید | 103 پست

واقعن هوشتون اینقده یا بقیه  پستاشو نخوندید که هنوز دارید بهش راه کار میدید🤦‍♀️  یکی از تایپکا که جزو پر بازدیدی ها شده هر چی رفتیم جلو تر حرفاش پر از تناقص شد اول فرمودن ما انسان های بالغ  هستیم و حریم شخصی و بلدیم و در جواب دو ستانی که گفتن آقا هوله گفتن شخصی بسیار محترم و حامی و با ادب .... حالا میگه ازم به زور عکس نود میخواسته که همین خودش جا سواله با این خاطره چطور بهش پیام میدید و میگید با این کلیپ یاد تو افتادم تو برای من حامی بودی ..... اینام هیچی خودش اول پیام فرسته حتی دو سال قبلم خودش پیام فرستاده بعد میگه آقا پیگیر منه😳😳😳😳  حتی من گفتم یه دوستی مجازی مال قبلن بود گفت نه لطف زیادی در حقم کرده قدر دانی کمتر چیزیه بعد  به یکی دیگه میگه بدترین کارا رو در حقم کرده

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 

"بعضی"نی نی سایتی ها چند ماه متوجه نشدن اون لیمووها و بشقابای سفید و.... فتوشاپه دیکه تاپیک ک هیچی😅🤦‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب کسی هم از الهام دفاع نکرده چرا میگی ضریب هوشی ما صفرهوالا همه خوردیمش😁

اصلن با دفاعا کاری ندارم بعضی دوستان هنوز بهش راه حل میدن 

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 
"بعضی"نی نی سایتی ها چند ماه متوجه نشدن اون لیمووها و بشقابای سفید و.... فتوشاپه دیکه تاپیک ک هیچی😅 ...

@دختر_گرانبها  

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

"بعضی"نی نی سایتی ها چند ماه متوجه نشدن اون لیمووها و بشقابای سفید و.... فتوشاپه دیکه تاپیک ک هیچی😅 ...

مگه میشه ؟ 

حالا هنر دست کدوم دروغگوعه؟

وقتی با یه جمله زوزه ی کفتارا بلند میشه😁🤸مثل همیشه رو سیاهی موند به ذغال💪 نان حلال بر سر هیچ سفره ای بیات نمیشود       #نان _حلال

و مهم ترین چیز عنوانشم داره نقص میکنه  میگه احساستون نسبت به این مرد چیه حالا میگه من راه حل میخواستم از شرش خلاص شم🤦‍♀️

مگه میشه ؟ حالا هنر دست کدوم دروغگوعه؟

مه لقا خانم😅

من تاپبکاشو ندیده بودم

این اواخر دیدم

کاربر مه لقا بودن؟چقدر کمبود داشته که همچین میزی واسش آرزو بوده 

خوشحالمممم شکرت خدا😁🤗😍

مه لقا خانم😅من تاپبکاشو ندیده بودماین اواخر دیدم

اااااا برای خانم دکتره؟ 😂😂😂

وقتی با یه جمله زوزه ی کفتارا بلند میشه😁🤸مثل همیشه رو سیاهی موند به ذغال💪 نان حلال بر سر هیچ سفره ای بیات نمیشود       #نان _حلال

من ۱۰۹ هستش

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

کاربر مه لقا بودن؟چقدر کمبود داشته که همچین میزی واسش آرزو بوده

آره منم تو سایت گرانبها دیدممش😅

این یکی جدید بود

آره حتی رگباری ریختن لایکش کردن و از اون کاربر بت ساختن 

حالا به اینکه کاربریایی که لایک میکردن خیلی مشکوک و فیک بودن کاری ندارم😁

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤