واقعن هوشتون اینقده یا بقیه پستاشو نخوندید که هنوز دارید بهش راه کار میدید🤦♀️ یکی از تایپکا که جزو پر بازدیدی ها شده هر چی رفتیم جلو تر حرفاش پر از تناقص شد اول فرمودن ما انسان های بالغ هستیم و حریم شخصی و بلدیم و در جواب دو ستانی که گفتن آقا هوله گفتن شخصی بسیار محترم و حامی و با ادب .... حالا میگه ازم به زور عکس نود میخواسته که همین خودش جا سواله با این خاطره چطور بهش پیام میدید و میگید با این کلیپ یاد تو افتادم تو برای من حامی بودی ..... اینام هیچی خودش اول پیام فرسته حتی دو سال قبلم خودش پیام فرستاده بعد میگه آقا پیگیر منه😳😳😳😳 حتی من گفتم یه دوستی مجازی مال قبلن بود گفت نه لطف زیادی در حقم کرده قدر دانی کمتر چیزیه بعد به یکی دیگه میگه بدترین کارا رو در حقم کرده
راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟!
وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟ وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟ چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤
کاربرایی ک لایکش کردن اسم های کاملا مذهبی و شبیه بهم بودن😅🤦♀️ی کاربریم داشت ب اسم گلیتو ی تاپیکی ...
چه قدر تابلو
چه قدر بیکار
وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟ وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟ چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤
"بعضی"نی نی سایتی ها چند ماه متوجه نشدن اون لیمووها و بشقابای سفید و.... فتوشاپه دیکه تاپیک ک هیچی😅 ...
چرا فتو شاب کرده خو یه مدل طبیعی پیدا میکرد میذاشت🤦♀️مث اسی ما شد که 😂
راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟!
خب حداقل خانم دکتر شما باهوش بوده ولی این کاربری که من میگم نمیذاره حرفش ارسال شه میزنه زیر حرفش یه چیز دیگه میگه بعدشم میگه تقاص قضاوت کردنتو نو میبینید
والا میفهمیم. منتها بیایم بگیم ، خود استارتر بهمون میپره ک هیچ. مریدان و پیروانش هم میان حمله. پس بیخیال رد میشم. الانم یه کاربری هس. انقد میاد زر مفت میزنه همشم چرت و پرت. ولی خب خیلیا باور میکنن