2777
2789
عنوان

ضریب هوشی نی نی سایتی ها صفره

| مشاهده متن کامل بحث + 1633 بازدید | 103 پست
اااااا برای خانم دکتره؟ 😂😂😂

بعله

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اااااا برای خانم دکتره؟ 😂😂😂

دکتر مناطق آدمای ساده و کم هوش😁

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

آره حتی رگباری ریختن لایکش کردن و از اون کاربر بت ساختن حالا به اینکه کاربریایی که لایک میکردن خیلی ...

کاربرایی ک لایکش کردن 

اسم های کاملا مذهبی و شبیه بهم بودن😅🤦‍♀️

ی کاربریم داشت ب اسم گلی

تو ی تاپیکی داشت میگفت با ۷.۸ تا کاربری خودش تاپیکا و پستاسو پاک میکنه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

کاربرایی ک لایکش کردن اسم های کاملا مذهبی و شبیه بهم بودن😅🤦‍♀️ی کاربریم داشت ب اسم گلیتو ی تاپیکی ...

چه قدر تابلو 

چه قدر بیکار 

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

"بعضی"نی نی سایتی ها چند ماه متوجه نشدن اون لیمووها و بشقابای سفید و.... فتوشاپه دیکه تاپیک ک هیچی😅 ...

چرا فتو شاب کرده خو یه مدل طبیعی پیدا میکرد میذاشت🤦‍♀️مث اسی ما شد که 😂

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 
دکتر قلابی بود؟از مدرکش عکس گذاشته بود . البته اونم فتوشاپ بوده احتمال زیاد

کسی ک همچین میزی فتوشاپ میکنه

باید دید چندتا مدرک قلابی برا خودش درست کرده😅🤦‍♀️

چرا فتو شاب کرده خو یه مدل طبیعی پیدا میکرد میذاشت🤦‍♀️مث اسی ما شد که 😂

خواسته تو سرچ ها پیدا نشه مثلا🤦‍♀️

🤣🤣🤣🤣🤣 من میگفتم چقدر ادم موفقی هستش هم پزشکه هم شوهرش قاضی 🤣🤣🤣🤣

حالا اگه واقعا بود تعجبی نداشتا

ولی اینکه پزشک باشی و کاغذای نی نی سایتو با خودت ببری اینور اونور ک عکس بزاری ساایت غیر قابل قبوله🙄

خب حداقل خانم دکتر شما باهوش بوده ولی این کاربری که من میگم نمیذاره حرفش ارسال شه میزنه زیر حرفش یه چیز دیگه میگه  بعدشم میگه تقاص قضاوت کردنتو نو میبینید

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 

والا میفهمیم. منتها بیایم بگیم ، خود استارتر بهمون میپره ک هیچ. مریدان و پیروانش هم میان حمله. پس بیخیال رد میشم. الانم یه کاربری هس. انقد میاد زر مفت میزنه همشم چرت و پرت. ولی خب خیلیا باور میکنن

😂😂😂😂😂😂😂😂😂این چه سمی بود

😂یکی از سرگرمیای سایته