2777
2789

تایپیک قبلیم هست خاستگارم عکس خاست من ندادم و گفت بیاین بیرون ببینمتون نرفتم )اخه قرار بود دونشبه ببینیم همو ک شیفت بودن و نتونستن بیان و گفتن یه جا دیکه قرار بزاریم ببینیم عمو قبول نکردم😂بعد خیلی هم مورد پسندم بود ک ناراحت شد و خدافظی کرد دوستان تاپیک قبلی مشاوره دادن گفتن ک ب واسطه بگو یه جورایی بگرده ب واسطه ام  گفتم میگه ب من آقا پسره چیزی نگفته در این مورد 

خودت بهش بگو یه فرصت جدید اگ مایلید بدیدم بهَم و بزرگ تر ها در جریان باشن ببنیم همو ینی میخام بگم واسطه ک پاشو کشید کنار ینی( فرمانده پایگاهمونه) اون پسره هم بسیجیه گفت خودت بگو بهش حالا چیکار کنم بگم یا ن 

من چرا نفهمیدم 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا مسخره بازی در میاری. برو ببینین همو دیگه این دزد و پلیس بازیا چیه مردم نمیتونن بیان منت شمارو ...

خب منم حرف اینه الان پیام بدم قرار بزاریم ببینیم همو یا ن چون  اون ک ناراحت شد دیگه پیامی نداد خودم بدم