2777
2789
عنوان

بچها بیاین بینین واسطه ام چی گفت برای خاستگارم

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 32 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ارتباطاتم قوی نیست

حالا چرا نرفتی ببینتت اخه. 

هرکس جاش بود بهش برمیخورد. 

یکم اعتماد بنفس داشته باش یکسره خونه نیستی که میری بیرون هزار نفر ادم میبینتت حالا این پسره هم روش یا گ همو میپسندین یا نه دیگه. 

تایپیک قبلی گفتن تلاشت رو بکن شد شد نشد نشد دیکه ینی واقعا ضایعس

ب نظر من ک الآنم ضایع هست 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
حالا چرا نرفتی ببینتت اخه. هرکس جاش بود بهش برمیخورد. یکم اعتماد بنفس داشته باش یکسره خونه نیستی که ...

ولی آدم یکم خورد میشه اگه نپسندنش

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
حالا چرا نرفتی ببینتت اخه. هرکس جاش بود بهش برمیخورد. یکم اعتماد بنفس داشته باش یکسره خونه نیستی که ...

پسره خیلی خوبه عاقلانه حرف میزد

این پیام بهش بدم زشته؟؟ سلام وقتتون بخیر با خودم فکر هامو کردم  و  ب این نتیجه رسیدم چهره و ظاهر برای طرف مقابل مهمه و شماهم حق دارید منو ببینید..

من فکر میکنم از نطر اعتقادی و فکری بهم نزدیکیم  و میتونیم بهَم فرصت بیشتری برای آشنایی بدیم البته اگر شما موافق باشید.
ن خب ندیده منو

مگ غیب میشی تو بیرون جلو در سرکار جلو ماشین ی لحظه دیده یا ی عکس یواشی واسطه داده 

انگار ک ۱۰ سالته میگی ندیده 

تو تاقچه بالا گذاشتی نرفتی طرف کنجکاو شده اومده از دور ببینه این حوری با اینهمه ناز کیه و.....

ب دلش ننشستی 

ولش کن دیگ . اگ واسطه کاری کرد ک خوبه وگرنه پیشو نگیر

ولی آدم یکم خورد میشه اگه نپسندنش

خب نپسندن قرار نیست به سلیقه همه باشیم که. 

شاید یکی از نظر من خیلی قشنگ باشه از نظر یه نفر دیگه اصلا اینطور نباشه. 

بایدم به این باور برسیم که ادم هرچقدر هم خوب باشه باز یکی پیدا میشه که ازش سَر تر باشه مهم اینه اول خودمون همونطوری که هستیم خودمون رو بپذیریم بعدم دیگران. 

اگه ما به خودمون بی احترامی کنیم که از بقیه انتظار رفتار بهتری باهامون رو نمیره. 

مگ غیب میشی تو بیرون جلو در سرکار جلو ماشین ی لحظه دیده یا ی عکس یواشی واسطه داده انگار ک ۱۰ سالته م ...

ن خب ما شهرمون با هم نیم ساعت فاصله داره شاید واسطه عکس فرستاده نمیدونم

پسره خیلی خوبه عاقلانه حرف میزداین پیام بهش بدم زشته؟؟ سلام وقتتون بخیر با خودم فکر هامو کردم و ب ...

حاجی واقعا ضایسسسس

پسره میگه من کشیدم کنار فهمیده داره چه گوهر نایابی رو از دست میده

بعد دیگه شرف برات نمیذاره اگه فردا روزی ازدواج کردین!

بنظرم واسطه میتونه از زیر زبون پسره بپرسه خب به کجاها رسیدید؟

اونم مثلا میگه اینطور شد

واسطه میگه خب بزار من نظرشو بپرسم ک بیرون همدیگرو ببینید با حضور من توی یه کافه..

و بعدش سه تایی برید یه جا بشینید یه دوکلام کرف برنید و بیاید 

تمام

عزیزم از الان به بعد هم اگه احساس میکنی سختته دوتایی با خواستگارت بری بیرون بگو مثلا با واسطه یا خواهرم میام

هم احترامت حفظ شده هم به خودت و اون فرصت اشنایی دادی