2777
2789
عنوان

دلم میخواد جدا شم

285 بازدید | 38 پست

یه نصیحتی حرفی بهم بزنین که طلاق از سرم بیفته 

از ساختن و کوتاه اومدن خسته شدم  

زندگی همه پر از دعوا و بی احترامی و سردی وجدیدا گاهی کتکه یا من خودمو گول میزنم؟ 

حسم میگه که دنبال بهونه س و بوده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بخوام کسی رو از طلاق پشیمون کنمفقط میگم به این فکر کن که بعدش حتی نگاه پدر و مادرتم بهت عوض میشع ...

از همون اولم مخالف بودن و گفتن پشیمون شدی حق اعتراض و ناله نداری 

سکوت کن و کم حرف بزن باهاش‌.ی مدت.و خودتو جلوش مشغول کارای خونه کن.یا برو تو اتاق مشغول کار..کلا تو دسترسش زیاد نباش و زیادحرف نزن باهاش تا جو آروم باشه و دعواتون نشه.جدانشو بخاطرمسایل اقتصادی کمرشکن. 

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
از همون اولم مخالف بودن و گفتن پشیمون شدی حق اعتراض و ناله نداری

من تو خانواده شوهرم وتو شهرشون یکی بخواد طلاق بگیره اصلا براشون اهمیت نداره فقط به بچه خودشون فک میکنن مثلا به پسرشون میگن مگه زن قحطه این نشد یکی دیگه...تو هرخانوده ای چنتا طلاق گرفته دارن ومن چقد احمق بودم که این چیزارو ندیدم.

مطمعن نباش بعدازجدایی حتما قرار روزهای بهتری بگذرونی،الان بمون وسعی وتلاشت رو بکن رو رفتارای همسرت تاثیربزاری،وقتی عصبانی هست باهاش بحث نکن،مطمعن باش زودتر آروم میشه، اگه ازش دلخوری با آرامش باهاش مطرح کن،بهش محبت کن شاید یاد گرفت ،مردامث بچه می مونن فقط رگ خوابشون باید بیاد دستت مطمعن باش تغییرمی کنه

خودت رو دوست داشته باش وبه خودت تکیه کن 

طلاق خیلی امکانات میخاد از لحاظ مادی از لحاظ پشتیبانی خانواده ، عواطف خود انسان ، این که طلاق بگیری بعدش پشیمون و پریشون باشی و اوضاع بدتر از قبل بشه که هنری نکردی 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

سکوت کن و کم حرف بزن باهاش‌.ی مدت.و خودتو جلوش مشغول کارای خونه کن.یا برو تو اتاق مشغول کار..کلا تو ...

خودم شاغلم و تو مدتی که زندگی کردیم خیلی اوقات با پول خودم خرید کردم 

وضعیت پدرم هم خوبه اما روم نمیشه برگردم