2777
2789
عنوان

دلم میخواد جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 38 پست

ببین من تو شرایط تو بودم 

اما فقط خیانت دیدم همون اول اول عروسیم 

خونوادم مذهبی بودن از همون اول 

من برخلافشون بودم 

تو خونه خودم راحتی بیشتری داشتم درحالی که از وقتی فهمیدم نون تو خون میزدم 

خواهرم بهم گفت 

برگردی خونه بابا سختی خودش و داره 

هر ساعت بخوای نمیتونی بری بیای 

هر لباس بخوای نمیتونی بپوشی بری بیرون 

بماند نگاه ها و غر زدنا و‌مهمونی رفتنا 

تو خونه شوهرت الان پشیمونه 

برای خودت زندگی کن پیشرفت کن مستقل شو بعد بکن ازش 

من الان خونه به نامم .ماشین به نامم چندتا هنر یاد گرفتم 

شوهرم سرش به زندگی شده 

حرف حرف منه 

و داریم اماده میشیم برای بچه دار شدن 

والان پنج سال از اون قضیه داره میگذره 

خیلی زود خسته میشم 🚶‍♀️😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بخوام کسی رو از طلاق پشیمون کنمفقط میگم به این فکر کن که بعدش حتی نگاه پدر و مادرتم بهت عوض میشع ...

وای...گیرم که عوض بشه...ترجیحت اینه با یکی باشی که کتکت میزنه و سرده و بی محبت اما طلاق نگیری که یوقت نگاه والدین نسبت بهت عوض نشه؟اینطوری باعث میشین مردها گستاخ و پررو شن چون فکر میکنن تحت هیچ شرایطی راه برگشت ندارین!

[QUOTE=356282640]الانم همینطورم که گفتی [/Q

پس سعی کن یجاهایی برعکس رفتارکنی شاید جواب داد،مثلا بش محبت نکن،زیاد تحویلش نگیر باش سر رفتار کن اما درکناراینا بحث وجدل هم نکن،گاهی اوقات هم بی محلی کردن جواب میده،،گفتم رگ خوابش باید بیاد دستتون برای ادامه ی زندگی باید کاری کنید تغییرکنه

خودت رو دوست داشته باش وبه خودت تکیه کن 
ببین من تو شرایط تو بودم اما فقط خیانت دیدم همون اول اول عروسیم خونوادم مذهبی بودن از همون اول من بر ...

بهترین نصیحت بهت خواهرت کرده دمش گرم ...منم وقتی خیلی دلم میشکنه باخودم همینارو میگم اول باید مستقل شد.

ازش بیزار شدم و بدم میاد بهم دست بزنه حس تجاوز دارم

عزیزم خیلی سخت منم این حستون رو یه مدت داشتم وکاملا درکتون می کنم،ازته دلم ازخدای مهربون می خوام ورق زندگیتون به بهترین شکل ممکن برگردونه

خودت رو دوست داشته باش وبه خودت تکیه کن 
بهترین نصیحت بهت خواهرت کرده دمش گرم ...منم وقتی خیلی دلم میشکنه باخودم همینارو میگم اول باید مستقل ...

بله دقیقا 

جدایی یعنی من میتونم تنهایی از پس کارای خودم بربیام نه اینکه برام تصمیم بگیرن 

قطعا اگر برمیگشتم خونوادم عروسم میکردن چه بسا با شرایط بدتر 

جدایی یعنی 

من الان میتونم یک خونه حداقل ۸۰ متری برای خودم جای خوب بگیرم توقعم و نمیبرم جای خیلی خوب نه خداقل جای خوب

یعنی من از خودم ماشین دارم 

منبع درامد دارم

من از پس این جامعه خیلی راحت بر میام 

بنظر من وقتی این شرایط و نداری چک کردن طرف مقابلت بی مورده و بیشتر خودتو کوچیک میکنی و قبح و احترام خیلی مسائل و از بین میبری

خیلی زود خسته میشم 🚶‍♀️😐
وای...گیرم که عوض بشه...ترجیحت اینه با یکی باشی که کتکت میزنه و سرده و بی محبت اما طلاق نگیری که یوق ...

چی میگی؟😂من نه شوهر دارم نه طلاق گرفتم

گفت منصرفم کنید دارم منصرف میکنم

آدمی که به این مرحله که تو میگی رسیده باشه منتظر نصیحت منو تو نمیمونه خودش شنبه میره دادگاه

چی میگی؟😂من نه شوهر دارم نه طلاق گرفتمگفت منصرفم کنید دارم منصرف میکنمآدمی که به این مرحله که تو می ...

میدونم دارین منصرفش میکنین منم نگفتم شوهر داری و یا طلاق گرفتی!

اما این چه طرز منصرف کردنه! والا میگه کتکش میزنه و بی محبت و سردم هست...دیگه میخواد چیکار کنه؟

میدونم دارین منصرفش میکنین منم نگفتم شوهر داری و یا طلاق گرفتی!اما این چه طرز منصرف کردنه! والا میگه ...

مسگه منصرفم کن عزیز تو خودت زنی

خودت میدونی زنی دلش با زندگیش و مردشه اون مرد حتی اگه بکشدش هم باز برمیگرده بهش خوده زن باید دل ببره که بره که بره...

کلی زن همینجا هست هروز کتک میخورن خیانت میبینن فحش میشنون از خونه پرت میشن بیرون ولی باز میگن شوهرمونو دوسداریم زندگیمونو دوسداریم

این خانومم میگه کتک میخورم و فلان ولی اگه زندگیشو دوست نداشت منتظر منصرف شدن از سمت ۴ تا غریبه نمیموند