2777
2789

ارایشگری. ناخن. مژه. لایت و رنگکار.فیبروز و متد ابروو...

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم نظرم رو رنگ مو عالیه از لحاظ در آمد 

میکاپ بنظرم خیلی خوبه همیشه هست 

همینطور شنیون زیاد هزینه اولیه نمیخا 

اما ناخن از مد میره همینطور الان خیلی کمتر شده مثل ناخن مصنوعی 

پاکسازی پوست هم که من عاشقشم 

یارم  همه دنیام 😍🫂🧿

من تجربه ندارم اما فک میکنم لاین رنگ مو از همه بهتر باشه چون همیشه مشتری هست براش و میکاپ.برای آنلای ...

رنگ خیلی خوبه ولی حساسه 

خودمم میگم فعلا چون دخترم کوچیکه یه آنلاین شاپ بزنم تو خونه هم کارامو کنم هم بچم کنارم باشه 

رنگ خیلی خوبه ولی حساسه خودمم میگم فعلا چون دخترم کوچیکه یه آنلاین شاپ بزنم تو خونه هم کارامو کنم هم ...

آره فکر خوبیه ولی باید زیاد استوری بزاری و تولید محتوا کنی تا فالورات بالا برن . آنلاین شاپم همین اول کسی نمیاد باید وقت بزاری برای پیجت 

همه لاین ها رو بلدید یا فقط رنگ ؟رنگ سخت و پیچیده نیست ؟

همه لاین  دوتا سالن جداگانه دارم یکی مرکز تخصصی کراتین یکی هم بقیه خدمات هارو انجام میدم البته بیشتر شاگردام انجام میدن رنگ خیلی پیچیده نیست باید علاقه داشته باشی

همه لاین دوتا سالن جداگانه دارم یکی مرکز تخصصی کراتین یکی هم بقیه خدمات هارو انجام میدم البته بیشتر ...

چه خوبه موفق باشید 

نسبت به رنگ کراتین چطوره ؟ میگن خیلی ضرر داره واسه ریه درسته ؟

بنظرتون دوره ادمینی خوبه بخرم ؟

یه سری پیج های رایگان هستن اول با همونا شروع کن که اول کاری هزینت الکی نره بعد یه کم دستت اومد پکیج بخر ولی از پیجای معتبر چون بعضیا کلاهبردارن و الکی فقط پول میگیرن