2777
2789
عنوان

گوشی بخرم یا نه

40 بازدید | 2 پست

بچه ها من خودم خیاطی میکنم یه پیج از پارسال زدم و لباسایی که میدوختم رو عکس میگرفتم میزاشتم توش ولی از اونجایی که کیفیت گوشیم پایین بود عکسا رو واضح نشون نمیداد یا رنگ لباسا رو تیره تر از رنگ اصلیش نشون میداد واسه همین دیگه انگیزه ای نداشتم واسه عکاسی از کارام ، یه مغازه هست که آیفون ۱۳ رو قسطی میده به نظرتون بگیرم ؟ آرزوم اینه که آنلاین شاپ خودمو داشته باشم و یه درآمد کوچیک هم که هست داشته باشم 

ولی باز ته دلم میگم نه ولش کن به جای اینکه گوشی قسطی بخرم مثلا ۵۰ تومن خب به جاش طلا میگیرم ، نمیدونم چیکار کنم 

شما بگین ؟؟

حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويند با اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد و نه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!
گوشی ۲۰ تومنی سامسونگم بخری کیفیتش خوبه حتما نباید ایفون باشه ولی اگه خودتون ایفون دوس دارین یه بحث ...

گوشی خودم سامسونگه ۱۹ تومن قیمتشه ولی بافت و رنگ لباس رو واضح نشون نمیده سامسونگی که دوربینش خوب باشه واسه عکاسی دقیقا هم قیمت با آیفونه 

واسه من برند مهم نیس که بگم حتما آیفون باشه بیشتر دوربینش مدنظرمه 

حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويند با اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد و نه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.