2777
2789

اینجا امنیتش واقعا تا الان برای من خوب بوده 

هم خوابگاهیم دوستمه که از ایران باهام اومد 

شده حتی نصفه شب بریم توی خیابونا راه بریم یا بریم خوراکی بخریم 

اینجا شبا فروشنده ها توی مغازه نیستن ولی مغازه بازه هرکی هرچی میخواد برمیداره خودش حساب میکنه و میره 

هیچکس به کسی نگاه نمیکنه 

حتی من همون روز اول کیف پولمو که توش دلار بود توی پارک گم کردم فرداش فهمیدم گم شده داشتم از استرس میمردم ولی رفتیم با اینکه صبح تا عصری دنبال کیفم بودیم ولی دیدم روی نیمکت پارکه و کسی بهش دست نزده بود 

میخوام برم حساب بانکی باز کنم چند روز دیگه دعا کنین بتونم چون اولین بارمه و میترسم اشتباه کنم😭😭😭😭

روسیه💙🇷🇺 ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امضات چی میگه پس

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

باور نکردم 

همه جا دزد داره

در ضمن پول روسیه دلار نیست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
عزیزم منم قصد دارم بیام برای تحصیل ،اما از زبان روسی میترسممم، چون دانشگاهاشون به زبان روسیه

انگلیسی هم دارن

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند