2777
2789
عنوان

شوهرم دیگه بچه نمیخواد🥺🥺🥺🥺🥺

531 بازدید | 26 پست

سلام

یه دختر دارم، دوماه پیش سقط داشتم، خیلی دردسر کشیدیم، دیگه شوهرم اصلا زیربار بچه دوم نمیره، میگه همین دخترمون برامون کافیه، چجوری راضیش کنم من دلم میخواد جای بچه سقط شدم پربشه😔😔😔😔😔😔😔

شاید شوهرتون الان امادگی ندارن هرچند شماهم درگیرید ولی بهتره هردو رضایت داشته باشن اصرار بیجا نکنید 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم‌مث شمام دقیقا فقط سقط نداشتم .. نمیخااااد 

ماه پیش اقدام کردیم این ماه زیر بار نمیره میگه نمیخااام و من همش درحال گریم😢😔

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

بشین با ارامش بگو عشقم من از وقتی سقط شد بچه حالم خوب نیست دلم میخواست نوزادمو بچمو بغل بگیرم دخترمون کافیه برامون درسته ولی دلم میخواد یه نسخه کوچولوی دیگه از تو داشته باشم تو همسر منی نزدیک ترین شخص به منی لطفا بیا یه بار دیگه تلاش کنیم 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
منم‌مث شمام دقیقا فقط سقط نداشتم .. نمیخااااد ماه پیش اقدام کردیم این ماه زیر بار نمیره میگه نمیخااا ...

دقیقا شرایط شمارو دارم، ۷ ماه اقدام داشتم، دارو، عکس رنگی دردناک کلی دارو بهم تزریق کردن ،حالا میگه نمیخوام خسته ام،

دخترت چن سالشه بهتره باهاش منطقی حرف بزنی و بگی من دوست دارم بچمون خواهر یا برادر داشته باشه بعدشم همین الان که حامله نمیشم زمان میبره تازه الان  دوتا بشن درکنار هم بزرگ بشن خیلی بهتره من دوست ندارم بچم تک فرزند بمونه