2777
2789
عنوان

شوهرم دیگه بچه نمیخواد🥺🥺🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 26 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بشین با ارامش بگو عشقم من از وقتی سقط شد بچه حالم خوب نیست دلم میخواست نوزادمو بچمو بغل بگیرم دخترمو ...

خودش میبینه چقد بخاطر ازدست دادن بچم گریه و زاری میکنم، ولی انگار از بچه دار شدن ترسیده، چون خیلی استرس کشید سر سقطم،

سقط بدی داشتم، خونریزی شدید، کمخونی شدید، کورتاژ با بیهوشی داشتم

عزیز شما فکر میکنی چون بچه توی بدن شما بوده،فقط شما هستی که ضربه خوردی؟یکم زمان بده،اجازه بده همسرتم ...

بیشتر بخاطر من هست که دیگه بچه نمیخواد، چون سرسقطم واقعا سلامتیم به خطر افتاده بود، خیلی نگرانی و استرس کشید،

ولی درسته باید زمان بدم، هنوز خودم از لحاظ جسمی مشکل دارم، ولی میترسم دیگه هیچوقت بچه نخواد شوهرم

نمیدونم تو ۴ ماهگی یهو گفتن بچه مرده، خیلی خیلی غم از دست دادنش داغونم کرد،دخترم ۵ سالشه

چله حدیث کسا رو بردار و بخون منم تازه شروع کردم خیلی حاجت دهنده ست، برای سقط خیلی ناراحت شده نمیخواد دوباره تجربه کنه، زمان بده درست میشه

بیشتر بخاطر من هست که دیگه بچه نمیخواد، چون سرسقطم واقعا سلامتیم به خطر افتاده بود، خیلی نگرانی و اس ...

هرچیزی توی زمان درستش پیش میاد،الآن تمرکزت بزار روی سلامتی جسمی و روحی خودت و همسرت،اجازه بده زندگیت دوباره به حالت نرمال برگرده و هردوتون روحیه خوبی داشته باشین،بعد از گذشت یه دوره دوباره راجع بهش صحبت کنین،الآن اصرارت فقط باعث مشکلات جدید میشه

دقیقا شرایط شمارو دارم، ۷ ماه اقدام داشتم، دارو، عکس رنگی دردناک کلی دارو بهم تزریق کردن ،حالا میگه ...

واای عزیزم .. منم همینم بخدا الان بحث کردیم و دارم گریه میکنم ۳ماه منو مسخره کرده خب از اول بگو نمیخام خاک بر سزش چقد زن بدبخته

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .