2777
2789
عنوان

تجربه توصیه هاتون برای خوابگاه کسایی که رفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش می کنم چن تا توصیه میکنم اول اینکه سعی کنید با بچه های خوابگاه همون هفته های اول تقسیم کار کنی ...

چقد خوب واقعا 😍 

لطف کردین جواب دادین نمی دونم چرا استرس دارم واقعا برام دور از ذهن که واقعا باید برم 

چقد خوب واقعا 😍 لطف کردین جواب دادین نمی دونم چرا استرس دارم واقعا برام دور از ذهن که واقعا باید بر ...

از کدوم شهر میخای بری کدوم شهر؟؟؟

خوابگاه واقعا ی دنیای عجیبه،برا من ترم یک زیاد جالب نبود ولی از ترم دوم عالی بودددد،فک کن همه قشری داشتیم لر،ترک،کرد،فارس،تات

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا باز نگشتی دیگر   
چ خبرههه اینهمه وسیله رو چطوری ببریم اخه😂😂

دیگه لازمه دیگه ،مثلا من یادمه لگن  و دمپایی برا سالن نبرده بودم مجبور شدم برم بخرم

اها مایع ظرف شویی هم ببر

از کدوم شهر میخای بری کدوم شهر؟؟؟خوابگاه واقعا ی دنیای عجیبه،برا من ترم یک زیاد جالب نبود ولی از ترم ...

هنوز معلوم نیست یا می افتم تهران یا اصفهان یا شهر خودم (یزد) ولی احتمال اینکه بیفتم شهر خودم خیلی کمه 

ببخشید یه سوال دیگه تشک هم باید ببریم؟ 

هنوز معلوم نیست یا می افتم تهران یا اصفهان یا شهر خودم (یزد) ولی احتمال اینکه بیفتم شهر خودم خیلی کم ...

نه تخت ها تشک دارن فقط ملافه حتما ببر ،اها سنجاق قفلی هم ببر که ملافه رو ب تشک وصل کنی

اها زود برو که تخت پایین رو برداری،بالا رفت و امد سخته😁اگرم حساسی که کسی رو تختت و ملافه ات بشینه یا شبا تو نور نمیتونی بخابی ی ملافه و ی کش ببر که دور تا دور تخت رو پرده بزنی

نه تخت ها تشک دارن فقط ملافه حتما ببر ،اها سنجاق قفلی هم ببر که ملافه رو ب تشک وصل کنیاها زود برو که ...

عزیزم شما کدوم خوابگاه بودی که تختش تشک داشت!?

من دانشگاه تهران بودم اما تشک نداشت 

باید خودمون میگرفتیم

شب شراب نیرزد به بامداد خمار...
عزیزم شما کدوم خوابگاه بودی که تختش تشک داشت!?من دانشگاه تهران بودم اما تشک نداشت باید خودمون میگرفت ...

من زنجان بودم گلم،همه ی تخت هامون تشک ابری داشت

دیگه لازمه دیگه ،مثلا من یادمه لگن و دمپایی برا سالن نبرده بودم مجبور شدم برم بخرماها مایع ظرف شویی ...

اینجوری ی خونه با خودم وسیله باید ببریم 

من فک کردم ی چمدون لباس میخواد فقط 

_ ب پسرا اعتماد نکنید

من زنجان بودم گلم،همه ی تخت هامون تشک ابری داشت

چه خوب 

من دانشگاه تهران و فردوسی مشهد و الان هم برای دکترا بین المالکی قزوینم اما هیچکدوم تشک نداشتن 

شب شراب نیرزد به بامداد خمار...