2777
2789

خانما من ۱۹ سالمه تک فرزندم دانشجو هستم 

وقتی سه چهار ساله بودم پدرم یکبار خیانت کرده بود و یه زن رسمی و قانونی دیگه هم گرفته بود با شناسنامه جدید 

اون که لو رفت و طلاق خورد اما به خاطر من مادرم طلاق نگرفت و موند پای زندگیش 

الان سااال ها میگذره و زندگی مون شیرینه و مادرم حتی دوباره قصد بچه دار شدن داره 

اما بابام یکارایی میکنه که ادم نمیدونه 

دو سال پیش شک کردم و گوشیشو چک کردم عکس یه دختر بچه دو سه ساله دیدم که بابام دستشو گرفته ( خودش تو عکس نبود از انگشترش فهمیدم بابامه ) 

اونجا به مامانم گفتم و بعد دیدم اوضاع خرابه گفتم حتما بچه ی دوستشه ( خودمم نمیخواستم باور کنم )

بعد از اون مامانم یه انگشتر طلای تک نگین خرید بلافاصله چند روز بعدش از اکانت واتس اپ بابام عکس دست یه زن با انگشتر استوری شد و زود پاک شد اما من دیدم و شات گرفتم و بابام حاشا کرد که هکم کردن به زمین و زمان قسم میخورم نمیدونم ( اما اونجاهم دلم میخواست دروغشو باور کنم و کردم ) 

یکی دوباری اسم سارینا رو ازش شنیدم می‌گفت اسم قشنگیه نه ؟ میگفتم بدک نیست 

همه چیز خیلیییی خوب بود این اواخر که امروز زنگ زدم بابام که بیا برای خرید تخت بریم گفت امروز نمیتونم و خستگی از صداش میبارید و سرکار بود گفتم باشه

دقیقا یه ربع بعدش زنگ زد به خط جدیدم با انررررژی گفت سارینا بابا ؟ گفتم بابا ؟ گفت سلام سارینای بابا حالت چطوره عزیزم؟ دوباره گفتم بابا ؟ بابام گفت سارینا؟ گفتم بابا سارینا کیه ؟ 

گفت اخ ببخشید حواسم نبود انقدر بچها گفتن سارینا حواسم پرت شد خوبی باباجان؟ 

گفتم من و شما همین یه ربع پیش صحبت کردیم بابا !

گفت خب حالا دوباره صحبت کنیم بده مگه زنگ زدم بهت؟ گفتم نه والا 

کلی ازین ور اونور گفت ماست مالیش کنه منم به روی خودم نیاوردم اما از اون لحظه دست و پام میلرزه 

چطور بفهمم زن و بچه ی دیگه داره یا نه ؟ ثبت احوال بهم میگه ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه پدرم هرشب خونست 

گاهی مامانم شک می‌کنه بهش میگم مامان اگه زن دیگه داشت نمیرفت یه شبم پیش اون بخوابه ؟ 

هر از گاهی کارای مشکوکانه میکنه که حس ششمم باور نمیکنه 

اما هیچوقت دلم نمیخواد با واقعیت بدی رو به رو بشم 

الان میگین چیکار کنم ؟

به خودش بگم یجور ماست مالی میکنه شست و شو مغزی میکنه منو میگم حتما راست میگه

به مامانم بگم دعوا راه میندازه چند روز بعد مهمونیه بزرگی داریم آبروریزی میشه 

نمیدونم چیکار کنم

فقط اونجا که میگه بده مگه زنگ زدم بهت😳🙄

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست ، شبیه دندان پزشک ها که انقد دستمزد بالایی میگیرن که نصف مردم ایران هزینه درست کردن دندون ندارن طبق نظرسنجی 

اسی اگر خطش ایرانسله ایرانسل من و اگر همراه اوله همراه من نصب کن رو گوشیش و ریز مکالماتشو بگیر عزیزم

مواظب باش کدی ک میره براش رو حذف کنی

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
مادرتون چه دل خوشی دارن و خرسندن با وجود خیانت و بچه نوزده ساله بچه می‌خوان الان اینجا میگن به تو مر ...

نه اینجا اینجوریه که میگن به بچه ربطی نداره روابط زن و شوهری و اگه چیزی فهمید باید بی تفاوت باشه یکی نیست بگه این دگ یه دختر پسر غریبه و تو خیابون نیست که باباشه باباش

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست ، شبیه دندان پزشک ها که انقد دستمزد بالایی میگیرن که نصف مردم ایران هزینه درست کردن دندون ندارن طبق نظرسنجی