2777
2789
عنوان

حس میکنم پدرم داره خیانت میکنه چجوری بفهمم

| مشاهده متن کامل بحث + 5368 بازدید | 168 پست
چیشد دختر چیکار کردی

سلام 

من انقدر چهرم پوکر بود که مامانم فهمید چیزی شده انقدر گفت چیشده چیشده که مجبور شدم بهش بگم 

اولش خیلی اروم بود انگار یه فروپاشی روانی رو داشت تجربه می‌کرد بعدش گریه اش گرفت 

منم حرفای شماهارو بهش گفتم و گفتم که با مشاور حرف زدم اینارو گفته که به روی خودت نیار و ....

شب موقع خواب بابام اومد مامانمو بغل کنه مامانم کناره گیری کرد و خلاصه لو داد جریان سارینا رو 

بابامم طبق معمول هزار آیه و سوره قسم خورد که بخدا اینجوری نیست چرا شماها این‌جوری فکر میکنین راجبم 

فرداش رفتم ثبت احوال شناسنامه شو بردم ببینم معتبره اصلا که گفت باید خود شخص باشه 

منم تصمیم گرفتم به روی خودم نیارم و اوکی باشم اما از اون روز انگار ازش دلخورم همه حرفاشو به دل میگیرم یا دلم نمیخواد مثل قبل از سر و کولش بالا برم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من انقدر چهرم پوکر بود که مامانم فهمید چیزی شده انقدر گفت چیشده چیشده که مجبور شدم بهش بگم اولش ...

سلام عزیزم

منم یه اتفاقی تقریبا مشابه شما رخ داده برام البته میدونم رسمی نیست ولی مطمئنم بچه ای دیگه ای در کاره

خواستم بدونم شما چیکار کردین؟