2777
2789

اون روز که بهش گفتم من خواستگاری رو میخوام که پدر و مادرش با افتخار بیان خونه مون نه اینکه به زور بیان، اونم گفت معلومه چون تو ایده آلی ولی خانواده من اونطورین. بعد هم که بهش گفتم نمیخوامش.

حتما فکر کرده زود یکی برام پیدا میشه. 

نمی تونستم بهش بگم که من مثل تو خاطرخواه ندارم که دختر مجرد و زن مطلقه و حتی زن شوهردار بهت پیشنهاد میدن. 

من دخترم، از نظر ظاهر و تحصیلات و خانواده چیزی کم ندارم، ولی خاطرخواه ندارم. حتی وقتی سنم کم بود خاطرخواه نداشتم (منظورم خواستگار سنتی نیست.) چه برسه به الان که از چهل بیشترم. هیچ مردی واقعا منو دوست نداشت. اگه تو هم بری، دیگه هیچکس برام نمی مونه و تا آخر عمر تنها می مونم. 

کاش میتونستم بهش بگم.

خسته شدم از مغرور بودن و تظاهر به قوی بودن.

خسته شدم از بس تظاهر کردم برای من خاطرخواه زیاده.

خسته شدم از بس تظاهر کردم تنهایی هم خیلی راحت میتونم زندگی کنم.   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم بهترین ها برات پیش بیاد اما رابطه هاتو الکی خراب نکن راضی کردن پدر و مادرش راه حل داشت

خودش نخواست. چند سال گذشته. حتی جرات نکرد درباره من به مادرش بگه. مادرش میگه فقط فامیل. اینم میگه اگه مادرم بفهمه من کسی رو دوست دارم خودکشی میکنه. انگار عهد دقیانوسه. منم بهش گفتم دیگه نمیخوام باهاش باشم. 

اگه پدر و مادر راضی نیست کلا بیخیالش شووگرنه همین اختلافات پیرت میکنه منکه خود مادرش سه سال پاشنه در ...

برام عجیبه که هنوز تو این دوره و زمونه پدر و مادرایی هستن که به پسرشون حق نمیدن خودش همسرشو انتخاب کنه. و از اون عجیب تر پسری که با وجود تحصیلات و موقعیت اجتماعی بالا، اینقدر منفعل و ذلیله. اینم شانس من بود.

اگه پدر و مادر راضی نیست کلا بیخیالش شووگرنه همین اختلافات پیرت میکنه منکه خود مادرش سه سال پاشنه در ...

کلا مادری که دخالت کننده باشه در نهایت اذیت میکنه. حتی اگه خودش عروسش رو انتخاب کرده باشه.

عزیزم یعنی اصلا ازدواج نکردی؟ سنتون که خیلی خوبه.. نیازی نیست خانواده ها براتون تصمیم بگیرن.. آقا چن ...

نه هر دو مجردیم و بالای چهل سال. منم میدونم که لازم نیست خانواده تصمیم بگیره. منتها اون مرد سست عنصر نظر خانواده اش براش مهمه. و نمیدونم مادرش چه هیولایی هست که حتی جرات نداره بهش بگه کسی رو دوست داره. البته من باور نمیکنم. شاید اصل مطلب درست باشه ولی مطمئنا به این شوری که میگه نیست. اون یه دروغگوی ترسو هست.  

مطمئنی بهانه نبوده ؟!حس می کنم دروغ بوده و بهانه الکی اورده

آخه خیلی ساله میشناسمش حتی قبل از اینکه با هم دوست بشیم سالها میشناختمش. البته مطمئنا مادرش اون هیولایی که خودش میگه نیست و این زیادی ترسوه.

آخه خیلی ساله میشناسمش حتی قبل از اینکه با هم دوست بشیم سالها میشناختمش. البته مطمئنا مادرش اون هیول ...

به نظرم دیگه بهش فکر نکن 

ارتباط رو به صورت صد در صدی کات کن

ممکنه وقتی ارتباط کاملا قطع بشه بعد از مدتی برگرده و مادرش راضی کنه 

من جای شما باشم وقتم رو تو روابط چندین ساله هدر نمیدم

رابطه و آشنایی نهایت شش ماه

به نظرم دیگه بهش فکر نکن ارتباط رو به صورت صد در صدی کات کنممکنه وقتی ارتباط کاملا قطع بشه بعد از مد ...

قطع نشدن ارتباطمون به این دلیل بود که همکار بودیم و هستیم (البته نه در یک اداره). و گر نه من همون پارسال از همه جا بلاکش میکردم.  

به نظرم دیگه بهش فکر نکن ارتباط رو به صورت صد در صدی کات کنممکنه وقتی ارتباط کاملا قطع بشه بعد از مد ...

البته الان یک هفته هست که ارتباطمون کامل قطعه و برای کارهامون هم باهام تماس نگرفته. دلم نمیخواد دیگه هیچوقت ببینمش.