2777
2789
عنوان

چرا هیشکی نمیاد تاپیکای من😔

90 بازدید | 9 پست

سلام خانما ۳ تا ضد آفتاب خریدم 

۱ـ پیکسل مناسب پوست خشک رنگ روشن یا همون لایت

۲- سان سیف مناسب پوست خشک رنگ لایت

۳ لافارر مناسب پوست خشک رنگ لایت 

اینا رو توی ۱ ماه گذشته خریدم ولی دیروز که رفتم دکتر پوست برام ضد آفتاب بیرنگ تجویز کرده این ۳ تا هر کدوم فقط یک بار استفاده کردم و ازشون اندازه یک نخود کم شده اگه کسی میخواد بگه تا با قیمت ارزونتر بهش بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وسایل پوستی، ولباس زیر و حتی معتقدم لباس رو هم شخصیه، نباید بدی کسه دیگه استفاده کنه،

میدونم گلم ولی اخه به پوستم که نزدم یه کوچولو رو سر انگشتم رد بعد انگشتم رو زدم به پوستم کلا هم یه بار زدم ازشون

میدونم گلم ولی اخه به پوستم که نزدم یه کوچولو رو سر انگشتم رد بعد انگشتم رو زدم به پوستم کلا هم یه ب ...

اینجا کسی نمیاد نشناخته اون رو ازت بخره ببین اشناهات کسی بود نشون بده با تخفیف بده بهشون، 

نه شما جلومو نگرفتی ولی هی میای زیر تاپیکم نظر نامربوط میدی

من واقعیت رو گفتم، اخه مگه اینجا دیواره میای اشغالای استفاده شده ت رو می فروشی، بنداز بره بابا، دیگه هم ریپ نزن حوصله تو رو ندارم

من واقعیت رو گفتم، اخه مگه اینجا دیواره میای اشغالای استفاده شده ت رو می فروشی، بنداز بره بابا، دیگه ...

شخصیت خودت رو با کلمه ( آشغال ) نشون دادی عزیزم دیگه باهات دهن به دهن نمیشم منم اصلا حوصله آدم هایی مثل تو با لول پایین رو ندارم فقط جوابت رو دادم چون نمی تونم تحمل کنم یکی بیاد تو تاپیک خودم بهم بی احترامی کنه و بره به سلامت