2777
2789

بستگی داره دیگه

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دو سه روز بعد از مصرف قرص پریود شدمحجم خونریزی از پریود معمولیم کمتره ولی طولانی شدهخون کاملا تاز ...

همینه دیگه اورژانسی خیلی بده ک کلا بهم میزنه عادت رو .یادت باشه سالی فقط دو بار میتونی اورژانسی استفاده کنی که اونم خیییلی عوارض داره

بستگی داره دیگه

من دو سه روز بعد از مصرف قرص پریود شدم

حجم خونریزی از پریود معمولیم کمتره ولی طولانی شده

خون کاملا تازه و پررنگ

عجیبه برام چرا تموم نمیشه

امروزم سینه‌م هم خیلی دردناک شده هم یکم بزرگتر شده انگار

یعنی تااین حد هورمونا رو بهم میریزه؟

قبلا هم مصرف کردم ولی اینجوری نبوده

من دو سه روز بعد از مصرف قرص پریود شدمحجم خونریزی از پریود معمولیم کمتره ولی طولانی شدهخون کاملا تاز ...

من اولین بار همین طور بودم تا شروع ماه بعد ادامه داشت حدود یک ماه

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
همینه دیگه اورژانسی خیلی بده ک کلا بهم میزنه عادت رو .یادت باشه سالی فقط دو بار میتونی اورژانسی استف ...

من توی این همه سال شاید سه چهار بار استفاده کرده باشم

ولی این بار خیلی عجیب غریب شده حالتام

همین که خونریزی گردی یعنی باردار نیستی خیالت راحت

اره خیلی هورمون ها رو بهم میریزه

دیگه مصرف نکن اره خیلی بده

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام