2777
2789
عنوان

دیشب فهمیدم اصلا مهم نیستم براش🥲

372 بازدید | 13 پست

دیشب درحال سقط بودم تا خود صبح ناله کردم حتی نگفت چ مرگته 

فقط یه بار گفت ببرمت دکتر گفتم مه بذار صبح بشه 

تا اینکه ساعت 11 بود تو زایشگاه دفع کردم 

نگفت ببرمت یع جگری یه قلوه ای 

فقط گفت هویج بگیرم گفتم نمیخوایم 

بمیرم برا پسر سه ساله م بچه م دیشب بغض کرده بود میگفت مامان برو دکتر برات شربت آلبالو بیارم خوب شی 

لوازم دکتریاشو آورد معاینه م کرد 

بخدا بچه سه سالم عقل و درک و شعورش بالاتر از همسرم  

تو این دنیا هیچ کس قد پسرم دوستم نداره 

چقدر ذلیل و خاکبرسرم 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش بحالت پسر داری 

من تازه عروسم از بچه اوردن میترسم 

شوهرمو میبینم میترسم منم حس بی ارزشی میکنم 

شوهرمم میبینم بی مسئولیته بیشتر فکر خودشه

میدونم بچه بیارم همش میفته گردن من خودشو میکشه کنار

پسر هوای مادرشو خیلی داره

خوش بحالت پسر داری من تازه عروسم از بچه اوردن میترسم شوهرمو میبینم میترسم منم حس بی ارزشی میکنم شوهر ...

بخدا اگر این پسرو نداشتم چ میکردم 

با 28 سال سن 3 بار سقط کردم دوتا بچه هامم بعد بدنیا اومدن خاک کردم 

پسرم همه دنیامو 

دیشب فهمیدم ارزشی براش ندارم 

از خ ج زندگی کممون نمیذاره دست و دلبازی فقط فهم و شعورش نداره یذره بگه غم زنمو بخورم 

خدا یارو نگهدارت باشه🤍این روزا هم میگذره

سلامت باشی 

من برا سقط ناراحت نیستم بقول معروف خدا آبدیده م کرده همه جونشو دیدم از داغ جگر گوشه هام تا ... 

الان از دست همسرم ناراحتم

بخدا اگر این پسرو نداشتم چ میکردم با 28 سال سن 3 بار سقط کردم دوتا بچه هامم بعد بدنیا اومدن خاک کردم ...

دقیقا مثل شوهرمنه زندگی عالیه شوهرم فوق العاده ولی درد و رنج و غصه و ناراحتی من مرحله اخره

دقیقا مثل شوهرمنه زندگی عالیه شوهرم فوق العاده ولی درد و رنج و غصه و ناراحتی من مرحله اخره

یعنی چرا ما زنا انقد خاکبرسریم 

الان دلم میسوزه بگه این رنجی ک زنم میبره منم توش دخیلم بالاخره سقط جنین کردم  😪😪😪😪

صبح پیامم تو گوشی خوندم ب رفیقش گفته بود امروز نمیام سرکار بخدا انقد دلم قند آب شده بود بعدش پررو میشینه تو روی من صبحانه کامل میخوره نمیگه زنم مریضه من کوفت بخورم 

اگر اینجا حرفامو نزنم غمباد میکنم😭

ناراحت نباش باید خودمون فکر خودمون باشیم اونا ابی ازشون گرم نمیشه

از این ک پیشش گله کرده بودم بعد اومد خونه تموم کارو کرد ظرفا شست مرتب کرد خونه رو برا منم دمنوش درست کرد داد خوردم بعد رفت بیرون 

منم پیاز داغ حالمو زیاد کردم 😂گفتم خودمو سالم نشون بدم عین خیالم نیست خودمو زدم ب مریضی 

بخدا هر کی جا من بود غش کرده بود من جون سختم

سلامت باشی من برا سقط ناراحت نیستم بقول معروف خدا آبدیده م کرده همه جونشو دیدم از داغ جگر گوشه هام ت ...

خوبه خودت دفع کردی مال من دفع نشد کامل بقایا داشتم کورتاژ شدم ... خیلی سخت بود کورتاژ

خوبه خودت دفع کردی مال من دفع نشد کامل بقایا داشتم کورتاژ شدم ... خیلی سخت بود کورتاژ

اره خدارو شکر خدا اینجا بهم رحم کرد