2777
2789
عنوان

اینم ازناهار پرازپروتئین و کم کالری من😋 عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 40 پست
عزیزمی💚🌱من خیلی سحرخیز بودما چون دبیرم بودم ۶صب بیدار برپا😁به لطف خدا چون تودلم نینی دارم میگن ما ...

الهی 😍ای جونمممم انشالله سالم سلامت نی نی ت ب دنیا بیادو زیرسایه پدر مادرش باارامش بزرگ شه

پس خوب استراحت کن 😍🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزی چند کالری میخوردی چهار ماه اول من ده کیلو کم کنم فوق العاده میشم مشکلم ۷ ۸ کیلو ولی ده عالیه

فقط نون حذف کردم خیلی دلم میخاست روزی ی کف دست فقط بربری میخوردم برنجم بخدا روزی ۴قاشق بیشترنمیخوردم ۱۰کیلو کم کردم

کالریم اونموقه روزی ۱۲۰۰ میخوردم  چون میخاستم زود وزن کم کنم

برنج چند قاشق میخوری من دو سه هفته هست استپ وزنی کردم همون رو ۶۷ گیر کردم با اینکه رعایت می کنم فقط ۱۳۰۰ کالری می خورم منم وزن هدفم ۶۳ هست 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

اسی ساق پات چی؟ رو اونم تاثیر داشت؟

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
برنج چند قاشق میخوری من دو سه هفته هست استپ وزنی کردم همون رو ۶۷ گیر کردم با اینکه رعایت می کنم فقط ...

۳ماه اول روزی ۴قاشق برنج میخوردم

کالریم۱۲۰۰مصرف میکردم

من الان خودمم دیگ ۶۴شدم هرچی میکنم رژیم باشگا نمیام پایین دیگ استپ زدم