2777
2789
عنوان

حالت های پریودی و بارداری

5575 بازدید | 19 پست

سلام کسی هست؟من خیلی نگرانم هفته ۳ هستم و ۶ روز دیگه موعد پریم هست.حالت تعریق کم و سردی پا دارم ایا ممکنه پریود بشم؟کسی هست که تو اقدامش حالت پری داشته باردار بوده؟

خدایا امیدم به تو هست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان هفته ۳ هستم ۶ روز دیگه موعدمه.میترسم پریود شم.اخه حالتشو دارم تعریق کم و سردی پا.این ماه اقدام داشتم برای بارداری اخه و درد زیر شکم و درد سینه و تلخی دهان و درد عصلات و بی جونی دستامم دارم

خدایا امیدم به تو هست  

عزیزم بله طبیعیه، احتمال پریودی هست، منم در اقدامم،و متاسفانه نزدیک دوساله هرماه اینجوری میخوره توو ذوقم دعا میکنم به حق گلوی بریده شش ماهه امام حسین و گوش پاره سه ساله امام حسین دلت زودتر از همه ما شاد بشه گلم

میشه برای مامان شدنم دعا کنی دوستم؟ ایشالا دلتون شاد بشه   

بدترین چیز استرسه، اگه از اول بخوای با استرس پیش بری خودت داغون میشی این تجربه خودمه، واسه هر چیزی نگران بودم و میترسیدم، اما یه جا دیگه به خدا سپردم چون خداست که باید مخافظت کنه، پس نگران نباش

اخه پاهام سرد شده و بدنم انگار خیسه نم داره انگار عییین زمان پریودیم خیلی نگرانم.شما هم قبل از پریود ...

بله اینا طبیعیه، من ۵ ،۶ ماهی که اقدام کردم همش این حالتا رو داشتم اما اخرین بار یه دفعه فهمیدم که باردارم، حتی بعد بارداریمم تا چند ماه درد پریود داشتم.

من 4 ماه هست که دارم اقدام میکنم ...توی این 4 ماه دردهایی کشیدم که به عمرم نداشتم هر ماه هم توهم بارداری میگیرم اما افسوس و صد افسوس که فقط توهم هست ....هر ماه با ماه قبل فرق دارم حال و روزم یه جور دیگه ست همیشه هم با خودم میگم این ماه حتما باردارم چون مثل همیشه نیستم اما....ان شالله خدا به شما هم هر چه زودتر بچه سالم و صالح بده به ماهم بده