2777
2789

من دوست ندارم به شخصه

به نظرم برنج زعفرونی با زرشک با قیمه بهتره 

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)||

آره خیلیم خوبه 

چلو خورش قیمه غذای گوشتی ته چین هم غذای مرغی 

خیلیم متعادله 

اگه تعارف ندارین و خیلی لازم نیست تشریفاتی باشه زیادم هست بابا

یه دختر شيطونم که به مشکلات لبخند میزنم میگم نگران نباش باهم حلت میکنیم💪🏻👐🏻واسه تفریح میام نینی سایت 🤷🏻‍♀️عاشق، جنگجو ، زبونم درازه ، زیر بار هیچ حرفی که قبولش نداشته باشم نمیرم 😮‍💨😇من همون دختریم که تو خیابون شالش رفته عقب نوک بینیش سرخ شده و بخار از دهنش درمیاد یه بستنی دستشه و صدای خنده اش تا اونور خیابون میاد ، بی زحمت بهم چشم غره نرید 😁🐚😌لطفا برای رسیدن به عشقم و هدفم یه صلوات بفرستید🥺🦋❤️🔥تو مسائلی که تجربه یا علمشو نداشته باشم شرکت نمیکنم 🖐🏻🤍خط قرمزم خانوادم و عشقمه درسته با خانوادم یه جاهایی مشکل دارم ولی جرئت داری چیزی بهشون بگو🤭🗡تو تاپیک های فان تگم کنید 😛😍 با دو نفر دیگه یه کاربری داشتم تازه کاربری برای خودم زدم کاربر قدیمیم🤗 اگه افغانی هستی نه ریپلای کن نه سمتم بیا به نفع دوتامونه بیبی😔☺️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.