2777
2789

یعنی قباله برون وانگشترم داشتی یا عقد کرده بودی؟؟

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه الان دیگ کلا شوهر نیس نه واسه اونایی ک نامزد داشتن ن نداشتن نه واسه عقدای ناموفق ن هیچی کلا شوهررر نیس

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

در حد محرمیت و اشنایی اما بهم خورد

خواهر منم همین بود فقط محرم نشدن.فقط ازمایش رفتن..عوضی از کار دراومد

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

نه الان دیگ کلا شوهر نیس نه واسه اونایی ک نامزد داشتن ن نداشتن نه واسه عقدای ناموفق ن هیچی کلا شوهرر ...

دور و بریا ماعم میگفتن ولی خب هم من هم خیلیای دیگ دارن ازدواج میکنن و ما تند تند عروسی دعوتیم

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
اهوم اما حالا ب یه چشم دیگ طرفم نگا میکنن نامزدیمم ب خاسته خودم نبود ....

تو  به همه بگو خانوادم موافق نبودن از لحاظ فرهنگی بهم نمیخوردیم

خوشبحالت تونستی جدا شدی من که نمیزارن دعا کن برام زودتر راحت شم

چند وقته نامزدی؟ منو مادرم بزور مجبورم کرد خاستگار زیاد داشتم  تقریبا ۱۰ سال پیش  یکیو میخاستم از ترس اینکه باهاش فرار نکنم منو بزور دادن ب پسر خالم   یه مدت صیغه بودیم  اما اصلا پسر بساز نبود اهل کارو زندکی نبود زن باز بود خیانت کرد بهم منم جدا شدم حتی هنوزم خانوادم ب روم میارن میگن اون خوب بود تو بد بودی دل شوهرتو زدی😐😔