2777
2789
عنوان

کیا خاهرشون باهاشون لجن

153 بازدید | 25 پست

ما دوتا خاهریم  اون ۱۰ سال از من بزرگتره  اما تا یادمه توی زندگی من مداخله کرده و فضولی خانوادمم ب حرفش هستن بارها منو زیر کتک مادرم انداخته مادرمم رابطش بامن چندان خوب نیست  من یه نامزدی ناموفق داشتم ک حتی تا الان ب روم میارن میگن تو بد بودی ک نامزدت ولت کرد تو اخلاق نداری تو کار بلد نیستی  ادم با سگ بیابونم همچین رفتارای نمیکنه از بس ار بچگی تو سرم زندن سر هر چیز باهام دعوا کردن ک اعتماد ب نفسمو از دست  دادم حالم خیلی بده جاییم ندارم برم 😔😔😔😔😢😭😭😭

خواهر اشغال من

من اقدام ب بارداری کردم وقتی فهمید رو بیوش نوشت تلاش برای توله انداختن

زنده_بمان_وجدانم#                                              نام کاربری:باران تو  :) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر اشغال منمن اقدام ب بارداری کردم وقتی فهمید رو بیوش نوشت تلاش برای توله انداختن

نچ نچ یا خدا چن سال اختلاف دارین؟ بخدا من اینقد بهش خوبی میکنم اما باز میبینم با مادرم میشینه کلی حرف پشت سرم میزنه هر خاستگاریم برام میاد میپرونه  یه نامزدی ناموفقم داشتم یسر ب روم میاره تو اگه خوب بودی فلانی میومد خاستگاریت  تو بدی تو زشتی تو فلانی  منم هیچی نمیگم قلبم تیر میکشه جاییم ندارم از دست این هیولاها برم😭😭😭😭😭

دوره زمونه بدی شده 

منم ی خاله دارم چنان حسودی مادرم و زندگی شو میکنه و از مشکلات مادرم خیلی خیلی خوشحال میشه و اگر خودش به جایی برسه و چیز جدیدی بخره چنان پز میده که نگو 

حتی من که خواهرزاده ش هم هستم حسودی می‌کنه و بارها با حرفاش دلمو شکونده 

فوق العاده خودبرتر بین و حسود

خودش ی بازگفت اصلا دوست ندارم فلانی به آرزوهاش برسه 

دراین حد

نچ نچ یا خدا چن سال اختلاف دارین؟ بخدا من اینقد بهش خوبی میکنم اما باز میبینم با مادرم میشینه کلی حر ...

ما چهار سال فاصلع داریم

هعی بهم پیام داد گفت خیلی بی ارزشی مث بیوه ها ازدواج کردی

شووهرت ازت بچه نمیخاد چون میخاد ولت کنه

منو ببین خونه زندگی و بچه دارم 

زنده_بمان_وجدانم#                                              نام کاربری:باران تو  :) 
ای وای من واقعا دلم براش میسوزه آدم حقیر انشالله خدا دامنتو سبز کنه

با دلای پاکتون میشه دعا کتید این ماه باردارشم خیلی دلم شکسته

با دلای پاکتون میشه دعا کتید این ماه باردارشم خیلی دلم شکسته

انشالله عزیزم 

من خودم الان ۷ماهه باردارم ،ماهی باردار شدم که شوکه شدم اصلا فکر نمی‌کردم تو اون ماه و اون شرایط بارداربشم 

برات خیلی خیلی دعا میکنم عزیزم

انشالله عزیزم من خودم الان ۷ماهه باردارم ،ماهی باردار شدم که شوکه شدم اصلا فکر نمی‌کردم تو اون ماه و ...

فدای قلب مهربونت

دوره زمونه بدی شده منم ی خاله دارم چنان حسودی مادرم و زندگی شو میکنه و از مشکلات مادرم خیلی خیلی خوش ...

خدا ازشون نگذره من بخدا تو این سنم مریضی قلبی و عصبی پیدا کردم از دست اینا ن دانشجوییمو فهمیدم ن هیچی سر هر چیز گیر دادن بهم  ب اجبار میگن چادر سرت کن حق ندارم تو جم بخندم حق ندارم بخودم برسم حق ندارم تنهایی برم تا سر کوچه ولی تیر اخرشم زد داشت با مادرم حرف میزد ک اره نامزد عاطفه خیلی خوب بود خودش از بس اخلاق نداشت نامزدش ولش کرد  با اینکه میدونن من سر چی جدا شدم بازم نمک میپاشن ب زخمم اینقد گریه کردم نفسم بالا نمیاد😭😭😭😭

خواهرم چون من بچه ندارم عکس بچه هاشو گذاشته پروفش روشم نوشته بسوووز

الهی خدا دامنتو سبز کنه فرزند صالح و سالم بهت بده انشاءا..

واقعا آدم از دشمنش همچین توقعی نداره چه برسه به خواهرش 

من باشم تا عمر دارم نگاهش نمیکنم چون سم واقعیه

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫