2777
2789
عنوان

بیخوابی شدید بعد زایمان

402 بازدید | 18 پست

سلام نمیدونم واقعا چجوری زندم بیخوابی شدید گرفتم اصلا خوابم نمیبره یک سر فکر و خیال میکنم دخترم سه ماهشه خوابش خیلی خوبه شبا میخوابه روزا بیشتر بیداره شبا فقط شیرشو میخوره باز میخوابه من بلند میشم بهش شیر میدم خوابم نمیبره دیگه اصلا دیشب ساعت ۳ خوابیدم ۴ بیدار شدم الانم همچنان بیدارم کلا دو ماهه اینجوری شدم چیکار کنم از بیخوابیم عصبی میشم شدید دد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم چهار ماهه زایمان کردم

بخدا روی هم روزی یک ساعت میخوابم

دارم دیوانه میشم

خیلی خوابم میاد ولی نمیتونم بخوابم

خیلی بده خیلی

همین الانم خوابم میاد ولی خوابم نمیبره

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
وای منم چهار ماهه زایمان کردمبخدا روی هم روزی یک ساعت میخوابمدارم دیوانه میشمخیلی خوابم میاد ولی نمی ...

وای دقیقا منم😢زیر چشمام گود عصبی و بی عصاب نمیدونم چیکار کنم دارم دیوونه میشم 😭😭یک سر فکر و خیال الکی میکنم 

برای شیر دادن به بچه از جات بلند میشی ؟ یه چند شب نوزاد رو بذار کنار خودت که نخوای از تخت بیای پایین اینجوری شتید خوابت نپره 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
وای دقیقا منم😢زیر چشمام گود عصبی و بی عصاب نمیدونم چیکار کنم دارم دیوونه میشم 😭😭یک سر فکر و خیال ...

منم فکر میکنم

داغونم

اصلا ی موقع یاد ی خاطره هایی تو بچگیم میوفتم

صبح تا شب گریه کولیک بچه

شب تا صبح هم بی خوابی

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

چک‌ کن سودا بدن بالا نباشه 

باز من مرده خواب بودم اما شرایط خوابیدن نداشتم با بچه کولیکی

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
منم فکر میکنمداغونماصلا ی موقع یاد ی خاطره هایی تو بچگیم میوفتمصبح تا شب گریه کولیک بچهشب تا صبح هم ...

خیلی بده😢من بچم خوبه خودم بیخوابم میخوام بشینم گریه کنم از ته سر فقط