2777
2789
عنوان

آدم خسیس رو چجور درست کنیم

121 بازدید | 14 پست

بابام جدیدا خسیس شده

خیلی قسط و اینا داره و فشار اقتصادی روشه

ولی موقعیکه هم داره ، دو دوتا چهارتا میکنه و حساب کتاب داره

بنظرتون اگه خودم درآمد داشتمو حتی کمک حالشون بودم، از خساستش کم میشد؟؟؟

عزیزم جای پدرت نیستی ک این حرف میزنی 

ماهم زمانی کلی قسط داشتیم

خواهرم سرکار می‌رفت چندباری به بابام کمک کرد و همیشه و همه جا می‌گفت دخترم بهم پول داد

و پول خواهرم بهش پس میداد 

اگر شرایطش داری کار کن هم برای خودت هم خانواده 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این اسمش خساست نیست. بنده خدا تمام هستو نیستش همینه الان، اگر حساب کتاب نکنه،تو این اوضاع احوال مملک ...

مثل فامیلاش اهل به خود رسیدن نیست

عمم یبار بهش گفت برو لباس بخر برا خودت

خب آبرومون یجورایی میره جلو فامیلاش

خیلی عصبیم میکنه

تاپیکای قبلیمم گفتم جلو فروشنده چه حرفی رو زد

🫠

عزیزم جای پدرت نیستی ک این حرف میزنی ماهم زمانی کلی قسط داشتیمخواهرم سرکار می‌رفت چندباری به بابام ک ...

تو فکرشم برم سرکار

ولی بنظر شما اگه وضعمون خوب بشه ، امکانش هست که انقد اهل حساب و کتاب نباشه؟ یکم بیشتر دست و دلبازی کنه؟

تو فکرشم برم سرکارولی بنظر شما اگه وضعمون خوب بشه ، امکانش هست که انقد اهل حساب و کتاب نباشه؟ یکم بی ...

ببخشید میپرسم قبل از این اوضاع پدرتون چه جوری بود؟

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
ببخشید میپرسم قبل از این اوضاع پدرتون چه جوری بود؟

بابام خرجی بهمون میده و پول کلاس هامم جداست بازم میده

ولی از بازار رفتن متنفره انگار، و خیلی خیلی زورش میاد که بخواد خودش چیزی بخره و کلی تخفیف میگیره از فروشنده

مثلا لباس واسه خودش سالی یکبار میخره

یا اینکه اهل رستوران و تفریح نیست

همیشه هم خریدا با مامانمه .. یا سری پیش یه کولر خریدیم ، پوله تو کارت مامانم بود

وگرنه بابام نمیخرید

آدم خسیس درست بشو نیس

😩😩

پسفردا بخوام شوهر کنم جلوش آبرومو نبره با خسیس بازیاش

واقعا چیکار کنم که ذهنیتشو تغییر بدم ، روم نمیشه ازش گله کنم

مگر اینکه مامانم صحبت کنه ،ولی نمیدونم‌اثر داشته باشه یا نه

بابام خرجی بهمون میده و پول کلاس هامم جداست بازم میدهولی از بازار رفتن متنفره انگار، و خیلی خیلی زور ...

عزیزم پدرتون خسیس نیست 

معمولا پدر ها همینجوری هستن همیشه از خودشون می‌گذرن بخاطر زن و بچه 

شما خیلی زیادی روی بابات حساس شدی 

نترس ازدواج کنی بهتر جهاز برات میخره 

شما میتونید مناسب ها روز تولد یا روز پدر براش لباس بخرید یا وسایل دیگه 

من هر موقع برای بابام خریدی میکردم می‌گفت چرا گرفتی من که داشتم بعد می‌دیدم استفاده می‌کنه و دوسش داره 

🙏🙏🙏ممنون از راهنماییت عزیزم

قربونت ❤️