یکی از دانش اموزای سال دوازدهم دختر ساکت و آرومی هست اما درسش تعریفی نداره این روزا میبینم بجای کوله مدرسه یه کوله ورزشی که روش اسم یه هئیت نوشته رو میاره به بابام گفتم یه کمکی بده به مدرسه یه کوله قشنگ و لوازم التحریر گرفت الان نمیدونم چجوری بهش بدم که غرورش نشکنه و جلو بچه ها هم کوچیک نشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین تو چی قوی مسابقه بزار ک بدونی برنده میشه دوتا چیز کوچیک هم بخر مثلا دفتر خودکار فانتزی ب دونفر ...
نمیدونم برای چه منظوری جایزه بذارم قصد داشتم یه کاری کنم و قرعه کشی کنم و همه ی کاغذا رو اسم ایشون بنویسم گفتم اگه اومد نماز اسم همه ی نمازگزارا رو اسم ایشون بنویسم متاسفانه نماز هم نمیاد،درسش هم تعریفی نداره
جمعه همین هفته روز جهانی دختره. به بهونه روز دختر بین بچه های کلاس قرعه کشی کن کوله رو به اون بده، لوازم تحریرا رو به بقیه بده یا اینکه همشو به همون بده که مدنظرته
نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»