2777
2789

تو ایران که اکثرا مسلمون هستیم و معمولا شیعه. من درکی از اون خارجیا و دین و طرز تفکر و روش زندگی که شما میگی ندارم. من دوس ندارم مثلا دخترم یا دختر خواهر برادرم دوست داشته باشن و از اون بدتر رابطه جنسی.هممون  ازدواج میکنیم

همین تبخال معمولی واگیرداره اگر دستت به تبخال بخوره به چشمت یا به بدنت بزنی اونجا هم تبخال میگیره من ...

پس هرجا با هرکسی ارتباط دارین، مثلا معلم استاد همکلاسی فامیل،... بگین برن ازمایش بدن تبخال نگیرن

کیو گول میزنین؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟!؟!! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمایش واسه اون بیماریهایدر ضمن خوشون را نمیتونن گول بزننواسه هپاتیت و ایدز و زیگیل و...هست دیگهوگرن ...

دوست عزیز دختر و پسر فرق داره فرض کنید نامزد هستن و ممکنه هزار اتفاق بیفته

تا حد رابطه جنسی نه اصلا اما واسه این که خیال آدم راحت باشه

خب طرح این درخواست به معنای درخواست دوستی همراه با رابطه جنسی هست !!!! 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

چه بی شرمانه .البته اگه درست فهمیده باشم .برای چی کثیف بودنتون رو میایید تو سایتهای عمومی جار میزنید ...

کاش همه نسبت ب این مسائل حساس بودن و حداقل اعتراض شفاهی میکردن

ولی هستن دخترایی ک دفاع هم میکنن ازاین کار زشت

نه خیر اما اگه به قصد آشنایی ازدواجم باشه چیز عجیبی نیس

قشنگم  اگه کسی قصد ازدواج داره و بخواد اشنا بشه  از اون در وارد نمیشه چون مسئله و احساساتش رو عوض میکنه . مسئله اشنایی توش این چیزا نیست